Fult spel – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nike Bengtzelius

Jämför och hitta det billigaste priset på Fult spel innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fult spel är skriven av Nike Bengtzelius och gavs ut 2020-02-12.

Fult spel som bok, ljudbok eller e-bok.
Fult spel

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fult spel

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fult spel. Boken är skriven av författaren Nike Bengtzelius. Argasso bokförlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fult spel var 2020-02-12.

Originalspråket som Nike Bengtzelius skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsberättelser vilket ger den Hcg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Fult spel i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 149 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 204 x 135 x 19 mm och den väger så mycket som 291 g. Fult spel ISBN är 9789188577498. Fult spel är en del av serien: Förstafemman (del 3).


Läs Fult spel som bok

För dig som vill köpa och läsa Fult spel som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fult spel som ljudbok

Vill du lyssna på Fult spel som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fult spel som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fult spel som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fult spel som pocket

Fult spel finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fult spel med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fult spel med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fult spel
 • Författare: Nike Bengtzelius
 • Genre: Idrottsberättelser
 • Förlag: Argasso bokförlag AB
 • Utgivningsdatum: 2020-02-12
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 149
 • Fysiska dimensioner: 204 x 135 x 19 mm
 • SAB: Hcg
 • ISBN: 9789188577498

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fult spel?

Fult spel är skriven av författaren Nike Bengtzelius

När gavs Fult spel ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-12.

Var kan jag köpa Fult spel?

Vi rekommenderar att du köper Fult spel hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lukas är Yggdrasils kapten och en stabil ledare i laget. Men hans ledaregenskaper sätts på hårda prov när det är dags för laget att åka på Europas största ungdomscup i ishockey, Vintercupen. Där ställs de mot ett lag som spelar riktigt fult, ja till och med farligt …FULT SPEL är den tredje delen i serien FÖRSTAFEMMAN, där vi får följa sex unga spelare genom sex böcker, alla med var sitt tema och fokus. Författarduon Nike Bengtzelius och Christian Axelsson skriver om laganda, vänskap och ishockey, och skildrar spelet med både nerv och närvaro, där varje match blir lika spännande för läsaren som om de spelades på riktigt!

Utgivande förlag: Argasso bokförlag AB