Frostbiten : sagan om Isa – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Meijer

Jämför och hitta det billigaste priset på Frostbiten : sagan om Isa innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Frostbiten : sagan om Isa är skriven av Annika Meijer och gavs ut 2022-01-17.

Frostbiten : sagan om Isa som bok, ljudbok eller e-bok.
Frostbiten : sagan om Isa

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Frostbiten : sagan om Isa

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Frostbiten : sagan om Isa. Boken är skriven av författaren Annika Meijer. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Frostbiten : sagan om Isa var 2022-01-17.

Originalspråket som Annika Meijer skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Frostbiten : sagan om Isa är det: 9789179759056.


Läs Frostbiten : sagan om Isa som bok

För dig som vill köpa och läsa Frostbiten : sagan om Isa som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Frostbiten : sagan om Isa som ljudbok

Vill du lyssna på Frostbiten : sagan om Isa som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Frostbiten : sagan om Isa som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Frostbiten : sagan om Isa som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Frostbiten : sagan om Isa som pocket

Frostbiten : sagan om Isa finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Frostbiten : sagan om Isa med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Frostbiten : sagan om Isa med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Frostbiten : sagan om Isa
  • Författare: Annika Meijer
  • Genre:
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-17
  • Pris: 129
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179759056

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Frostbiten : sagan om Isa?

Frostbiten : sagan om Isa är skriven av författaren Annika Meijer

När gavs Frostbiten : sagan om Isa ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-17.

Var kan jag köpa Frostbiten : sagan om Isa?

Vi rekommenderar att du köper Frostbiten : sagan om Isa hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Magisk och humorfylld saga Som bebis hittas Isa övergiven med ett mystiskt isklot vid sin sida. Under uppväxten märker hon att det är nåt särskilt med henne – hon fryser aldrig och kan dessutom prata med djur! En morgon är sjön frusen, trots att löven inte börjat falla än. Sagan om en evig vinter som hennes farmor berättat verkar vara sann. När Isa förstår att hennes isklot är magiskt, inser hon sitt öde – att stoppa den eviga vintern. Isa slår följe med hermelinen Irmelin som är hennes bästa kompis, och de möter nya vänner på färden. Men vilka kan de egentligen lita på när allt ställs på sin spets? Och kommer hon nånsin att få träffa sina älskade fosterföräldrar igen? Frostbiten är en saga som har drag av både Beskow och Disney: Sommar och Vinter är drottning och kung i en värld där nordiska väsen och magi är lika naturliga som den brusande älven.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen