Frontschwein – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Günther K Koschorrek

Jämför och hitta det billigaste priset på Frontschwein innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Frontschwein är skriven av Günther K Koschorrek och gavs ut 2008-04-01.

Frontschwein som bok, ljudbok eller e-bok.
Frontschwein

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Frontschwein

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Frontschwein. Boken är skriven av författaren Günther K Koschorrek. CKM Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Frontschwein var 2008-04-01.

Originalspråket som Günther K Koschorrek skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Frontschwein i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 296 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 22 mm och den väger så mycket som 220 g. Frontschwein ISBN är . Frontschwein är en fristående bok .


Läs Frontschwein som bok

För dig som vill köpa och läsa Frontschwein som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Frontschwein som ljudbok

Vill du lyssna på Frontschwein som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Frontschwein som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Frontschwein som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Frontschwein som pocket

Frontschwein finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Frontschwein med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Frontschwein med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Frontschwein
 • Författare: Günther K Koschorrek
 • Genre:
 • Förlag: CKM Förlag
 • Utgivningsdatum: 2008-04-01
 • Pris: 199
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 296
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 22 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Frontschwein?

Frontschwein är skriven av författaren Günther K Koschorrek

När gavs Frontschwein ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-04-01.

Var kan jag köpa Frontschwein?

Vi rekommenderar att du köper Frontschwein hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Günther K. Koschorrek var maskingevärsskytt i den tyska armén under andra världskriget. Han överlevde östfronten och är idag pensionär i Tyskland. I det civila avancerade han till företagsledare för ett försäljningsbolag. Författaren är således varken historiker eller yrkesofficer utan en soldat. Hans berättelse skildrar erfarenheterna från att månad efter månad strida i återtågets absolut sista försvarslinje, ända till den sista oordnade flykten i panik med ryssarna i hälarna.Koschorrek skrev dagbok i fält trots att det var förbjudet. Han skrev på de papperslappar han kom över. Eftersom det var straffbart sydde han in anteckningarna i vapenrockens foder, och gav dem till sin mor vid de sällsynta permissionerna. Efter kriget glömdes asken med dagboken bort. När han i början av 1990-talet återförenades med sin frånskiljda fru och dotter fick han en kartong med krigsminnen och däribland anteckningarna.Som tonåring vid 1940-talets början var författaren en mycket ivrig och ambitiös rekryt i Wehrmacht. Dagboken avslöjar hans upphetsning vid den första sammandrabbningen med fienden på den ryska stäppen. Han kom för sent in i armén för att ha fått uppleva de första årens tyska framgångar med snabba framryckningar över de enorma vidderna. Koschorreks vardag blev istället att alltid vara i underläge och på defensiven, ofta utan fungerande utrustning eller tillräckligt med materiel. Sårad flera gånger med längre sjukpermissioner. Det var under dessa omständigheter Koschorrek blev en av dem som kamraterna gav hedersnamnet Frontschwein.

Utgivande förlag: CKM Förlag