Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bengt Utterström

Jämför och hitta det billigaste priset på Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar är skriven av Bengt Utterström och gavs ut .

Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som bok, ljudbok eller e-bok.
Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar. Boken är skriven av författaren Bengt Utterström. Fritidsskepparen Sverige AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar var .

Originalspråket som Bengt Utterström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Naturvetenskap & teknik|Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar är det: 9789198886405.


Läs Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som bok

För dig som vill köpa och läsa Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som ljudbok

Vill du lyssna på Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar som pocket

Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar
  • Författare: Bengt Utterström
  • Genre: Naturvetenskap & teknik|Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Fritidsskepparen Sverige AB
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 329
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198886405

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar?

Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar är skriven av författaren Bengt Utterström

När gavs Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar?

Vi rekommenderar att du köper Fritidsskepparens radarbok med AIS : allt om hur en modern fritidsbåtsradar och AIS fungerar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fritidsskepparens Radarbok med AIS är för den som vill lära sig, på ett pedagogiskt och enkelt sätt, om hur en modern fritidsbåtsradar fungerar. I boken beskrivs hur man navigerar med plotter och radar för att undvika grundstötning eller kollision. Skillnader mellan magnetron- och solid state-radarer, nyttan med AIS och DSC i VHF med mera förklaras. I denna andra upplaga av radarboken har tillkommit ett kapitel som handlar om navigatorns (plotterns) olika funktioner för säkrare navigering. Radarboken är kursbok och uppfyller kunskapsfordringarna som Nämnden för båtlivsutbildning, NFB, utfärdat för att erhålla ett Radarintyg. Radarintyget är giltigt för Fartygsbefäl klass VIII. I Fritidsskepparens Radarbok med AIS har Bengt Utterström samlat sina kunskaper från både kurser och tester av olika fritidsbåtsradarer av senaste modell och erfarenheter från alla de seglatser som han gjort i både dimma och mörker i och utanför svenska farvatten. Radarboken innehåller de internationella sjövägsreglerna för radar. Övningsuppgifter finns till varje kapitel. Författaren har även skrivit den populära navigationsboken Fritidsskepparen, Fritidsskepparens VHF/SRC-bok och är medförfattare till Fritidsskepparen Förarbevis för vattenskoter. I Fritidsskepparens nautiska serie finns även El, elektronik och nätverk ombord av Jan Sköld samt Hafsorkesterns haverier av Niklas Krantz.

Utgivande förlag: Fritidsskepparen Sverige AB