Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tove Phillips

Jämför och hitta det billigaste priset på Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning är skriven av Tove Phillips och gavs ut 2012-01-13.

Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som bok, ljudbok eller e-bok.
Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning. Boken är skriven av författaren Tove Phillips. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning var 2012-01-13.

Originalspråket som Tove Phillips skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Spiral.

Om du vill läsa Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning ISBN är 9789140676757. Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning är en del av serien: Fritids- och friskvårdsverksamhet.


Läs Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som bok

För dig som vill köpa och läsa Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som ljudbok

Vill du lyssna på Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning som pocket

Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning
 • Författare: Tove Phillips
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2012-01-13
 • Pris: 1219
 • Format: Spiral
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789140676757

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning?

Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning är skriven av författaren Tove Phillips

När gavs Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-01-13.

Var kan jag köpa Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning?

Vi rekommenderar att du köper Fritids- och friskvårdsverksamhet, lärarhandledning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fritids- och friskvårdsverksamhet är ett läromedel för kursen med samma namn. Läromedlet består av elevbok, lärarhandledning och lärarwebb. Läromedlet ger grundläggande kunskaper i drift och underhåll, regler och riktlinjer, marknadsföring, entreprenörskap, kundbemötande och arbetsmiljö inom fritids- och friskvårdssektorn. Det finns en tydlig koppling till kursplanen för kursen fritids- och friskvårdsverksamhet, med ett kapitel för varje punkt i det centrala innehållet.   Fritids- och friskvårdsverksamhet, Lärarhandledning innehåller lösningsförslag till bokens instuderingsfrågor, förslag på uppgifter för enskilt arbete och grupparbete, frågor på texten, lektionsförslag, kopieringsunderlag samt film-, bok- och länktips. Lärarhandledningen ger dig ett gediget material som gör din undervisning enkel att planera, genomföra och bedöma. Fritids- och friskvårdsverksamhet, Lärarhandledning i korthet: * underlättar och sparar tid för dig vid planerings- och bedömningsarbetet * innehåller ett gediget lärarmaterial som breddar och fördjupar din undervisning

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB