Friidrott för barn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av

Jämför och hitta det billigaste priset på Friidrott för barn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Friidrott för barn är skriven av och gavs ut 2011-01-01.

Friidrott för barn som bok, ljudbok eller e-bok.
Friidrott för barn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Friidrott för barn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Friidrott för barn. Boken är skriven av författaren . SISU idrottsböcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Friidrott för barn var 2011-01-01.

Originalspråket som skrev och gav ut boken på var Odefinierat språk. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Friidrott för barn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 210 x 6 mm och den väger så mycket som 260 g. Friidrott för barn ISBN är 9789185433988. Friidrott för barn är en fristående bok .


Läs Friidrott för barn som bok

För dig som vill köpa och läsa Friidrott för barn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Friidrott för barn som ljudbok

Vill du lyssna på Friidrott för barn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Friidrott för barn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Friidrott för barn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Friidrott för barn som pocket

Friidrott för barn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Friidrott för barn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Friidrott för barn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Friidrott för barn
 • Författare:
 • Genre:
 • Förlag: SISU idrottsböcker
 • Utgivningsdatum: 2011-01-01
 • Pris: 199
 • Format: Häftad
 • Språk: Odefinierat språk
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 240 x 210 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789185433988

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Friidrott för barn?

Friidrott för barn är skriven av författaren

När gavs Friidrott för barn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-01-01.

Var kan jag köpa Friidrott för barn?

Vi rekommenderar att du köper Friidrott för barn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fysisk grundträningFriidrott och gymnastik ses ofta som de idrotter som ger barn och ungdomar den bästa fysiska grunden för vidare idrottslig utveckling. Fokus inom friidrottsträning för barn ligger på träning av basfärdigheter, och det är en mångfald av grovkoordinativa rörelsemönster som tränas in.Ny upplaga med webbplatsI andra upplagan av Friidrott för barn har boken utökats med ytterligare några sidor med stafetter, hinderbanor och lekar. Detta innehåll låg tidigare på den tillhörande dvd-skivan. Den största uppdateringen är dock att dvd-skivan är ersatt av en webbplats, här hittar du nu alla de filmade övningar som finns till materialet. Webbplatsen Friidrott för barn är responsiv och övningarna är därmed smidiga att titta på i en mobiltelefon eller på en läsplattaDe fysiska basfärdigheterna lärs enklast ut på ett lekfullt sätt där träning och lek vävs samman. I Friidrott för barn får du tips på utvecklande gymnastikövningar och lekar, anpassade för barn i 7-10-årsåldern. Författarna beskriver även grundläggande teknik i friidrottens grenar. Åt vilket håll ska en diskus rotera? Går det att hoppa stavhopp i 7-årsåldern? För att du på bästa sätt ska kunna förstå och ta till dig tekniska detaljer så innehåller materialet ett stort antal fotografier, illustrationer och filmer. Du får även förslag på hur du kan lägga upp ett träningspass med friidrottsträning, både inomhus i en gymnastiksal och utomhus på en gräsplan. Detta för att passa olika former av verksamheter och anläggningar.

Utgivande förlag: SISU idrottsböcker