Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nina Björk

Jämför och hitta det billigaste priset på Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson är skriven av Nina Björk och gavs ut 2012-02-14.

Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som bok, ljudbok eller e-bok.
Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 223

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson. Boken är skriven av författaren Nina Björk. Wahlström &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson var 2012-02-14.

Originalspråket som Nina Björk skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Liberalism & demokratiska centerideologier vilket ger den Dbz Locke, John,Dbz Mill, John Stuart,Gcz Benedictsson, Victoria,839.7 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 324 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 212 x 142 x 19 mm och den väger så mycket som 500 g. Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson ISBN är 9789146000723. Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson är en del av serien: WW POD.


Läs Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som bok

För dig som vill köpa och läsa Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 223 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som ljudbok

Vill du lyssna på Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson som pocket

Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson
 • Författare: Nina Björk
 • Genre: Liberalism & demokratiska centerideologier
 • Förlag: Wahlström &amp
 • Utgivningsdatum: 2012-02-14
 • Pris: 223
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 324
 • Fysiska dimensioner: 212 x 142 x 19 mm
 • SAB: Dbz Locke, John,Dbz Mill, John Stuart,Gcz Benedictsson, Victoria,839.7
 • ISBN: 9789146000723

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson?

Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson är skriven av författaren Nina Björk

När gavs Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-02-14.

Var kan jag köpa Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson?

Vi rekommenderar att du köper Fria själar : ideologi och verklighet hos Locke, Mill och Benedictsson hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En av samtidens ofta hävdade sanningar om den västerländska människan är att hon är fri. Fri att välja – allt från tvättmedel och elbolag till personlighet och livsstil. I Fria själar (2008) för Nina Björk fram en motberättelse till denna frihetens fiktion. Hon argumenterar för att människan i grunden är en beroende och relationell varelse, som skapas i samspelet med andra människor och med den natur hon är en del av. Mot drömmen om den fria själen ställer hon sanningen om den beroende kroppen. I bokens fokus står analyser av tre författares texter: den brittiske 1600-talsfilosofen John Locke, 1800-talstänkaren John Stuart Mill och den svenska författaren och dagboksskribenten Victoria Benedictsson. Alla bar de på en dröm om den suveräna fria människan. Och alla tvingades de på olika sätt att förneka människans tillstånd av beroende. Hur ser det tänkande ut som leder till drömmen om oberoende? Vilka är dess grundläggande premisser?Fria själar är Nina Björks avhandling i litteraturvetenskap.Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.wwd.se/pod

Utgivande förlag: Wahlström &amp