Fredsmeddelande från Plejaderna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Öhrström

Jämför och hitta det billigaste priset på Fredsmeddelande från Plejaderna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fredsmeddelande från Plejaderna är skriven av Helena Öhrström och gavs ut 2012-04-26.

Fredsmeddelande från Plejaderna som bok, ljudbok eller e-bok.
Fredsmeddelande från Plejaderna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fredsmeddelande från Plejaderna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fredsmeddelande från Plejaderna. Boken är skriven av författaren Helena Öhrström. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fredsmeddelande från Plejaderna var 2012-04-26.

Originalspråket som Helena Öhrström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Astrologi vilket ger den Blb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fredsmeddelande från Plejaderna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 116 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 8 mm och den väger så mycket som 180 g. Fredsmeddelande från Plejaderna ISBN är 9789174630497. Fredsmeddelande från Plejaderna är en fristående bok .


Läs Fredsmeddelande från Plejaderna som bok

För dig som vill köpa och läsa Fredsmeddelande från Plejaderna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fredsmeddelande från Plejaderna som ljudbok

Vill du lyssna på Fredsmeddelande från Plejaderna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fredsmeddelande från Plejaderna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fredsmeddelande från Plejaderna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fredsmeddelande från Plejaderna som pocket

Fredsmeddelande från Plejaderna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fredsmeddelande från Plejaderna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fredsmeddelande från Plejaderna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fredsmeddelande från Plejaderna
 • Författare: Helena Öhrström
 • Genre: Astrologi
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2012-04-26
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 116
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 8 mm
 • SAB: Blb
 • ISBN: 9789174630497

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fredsmeddelande från Plejaderna?

Fredsmeddelande från Plejaderna är skriven av författaren Helena Öhrström

När gavs Fredsmeddelande från Plejaderna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-04-26.

Var kan jag köpa Fredsmeddelande från Plejaderna?

Vi rekommenderar att du köper Fredsmeddelande från Plejaderna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Härstammar vi från Plejaderna? Det är det många som tror… Helena Öhrström tar emot telepatiska budskap från Plejadborna, för att förmedla dem vidare till oss människor och hjälpa oss in i den nya tiden.Det första meddelandet kom till henne hösten 2009, sedan dess har de bara fortsatt att komma. De meddelandena som hon får innehåller detaljrik information om vad vi ska göra för att skapa fred och harmoni med oss själva och med jorden.Helena Öhrström sammanför Plejadbornas meddelanden med sin egen intressanta livshistoria.Tillsammans bildar detta en rik väv av ord, känslor och symboler.Det gör det till en givande bok om en viktig Inre Freds resa!

Utgivande förlag: BoD