Fredriks fiskar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fredrik Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på Fredriks fiskar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fredriks fiskar är skriven av Fredrik Eriksson och gavs ut 2006-05-01.

Fredriks fiskar som bok, ljudbok eller e-bok.
Fredriks fiskar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fredriks fiskar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fredriks fiskar. Boken är skriven av författaren Fredrik Eriksson. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fredriks fiskar var 2006-05-01.

Originalspråket som Fredrik Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fisk & skaldjur Fiskar & akvarier vilket ger den Qcaal som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Fredriks fiskar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 205 x 23 mm och den väger så mycket som 640 g. Fredriks fiskar ISBN är 9789127356863. Fredriks fiskar är en fristående bok .


Läs Fredriks fiskar som bok

För dig som vill köpa och läsa Fredriks fiskar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fredriks fiskar som ljudbok

Vill du lyssna på Fredriks fiskar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fredriks fiskar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fredriks fiskar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fredriks fiskar som pocket

Fredriks fiskar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fredriks fiskar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fredriks fiskar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fredriks fiskar
 • Författare: Fredrik Eriksson
 • Genre: Fisk & skaldjur Fiskar & akvarier
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2006-05-01
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner: 240 x 205 x 23 mm
 • SAB: Qcaal
 • ISBN: 9789127356863

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fredriks fiskar?

Fredriks fiskar är skriven av författaren Fredrik Eriksson

När gavs Fredriks fiskar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-05-01.

Var kan jag köpa Fredriks fiskar?

Vi rekommenderar att du köper Fredriks fiskar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Fredrik Eriksson, numera på Långbro värdshus, har en särskild förmåga att göra mat som känns både välbekant och ny.”Dagens NyheterFisk är en fantastisk råvara och inget kan vara mer lättlagat Fredrik Erikssons recept inspirerar till att äta fisk oftare. Här finns de enkla rätterna, där basen kan utgöras av fryst fisk, men också de lite lyxigare med färsk fisk, favoriterna som passar hela familjen och rätter med fisk och skaldjur som plockmat. Såväl söt- som saltvattenfiskar finns med i recepten.De flesta svenskar älskar fisk, men inte sällan sviktar självförtroendet när det kommer till själva tillagningen. Rätterna i den här kokboken är enkla att göra. Här finns recept utan en massa såser som kräver att man kokar fond. Genomgående smaksättare är bland annat citron, dill, senap, gräslök, persilja och kapris självklara kryddor som lyfter fram fiskens egna unika smaker.Här finns rätter för vardag och fest. En vanlig måndag kan det till exempel passa bra med en snabb fiskbullegryta smaksatt med saffran och kajennpeppar, medan man på lördagskvällen serverar halstrad färsk fjällröding med löjromspotatis.Fisk och skaldjur går också utmärkt att servera som tilltugg. Receptet på till exempel citronmarinerad ansjovis med kapris gör sig lika bra på midsommarbuffén som till gott tilltugg tillsammans med en kall öl eller ett glas lätt rödvin. Fredrik Eriksson är en av våra mest erkända kockar, med utnämningar som Årets kock och Kockarnas kock i ryggen. Han har tidigare medverkat i ett tiotal kokböcker, och har skrivit bl.a. Fredriks fiskar (2006), Fredriks skaldjur (2007) och Hela årets kokbok (2010). Fredrik Eriksson var också huvudredaktör för Bonniers kokbok.

Utgivande förlag: Natur &amp