Frederick Douglass Papers – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Douglass Frederick Douglass, Kaufman-Mckivigan John R Kaufman-Mckivigan

Jämför och hitta det billigaste priset på Frederick Douglass Papers innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Frederick Douglass Papers är skriven av Douglass Frederick Douglass, Kaufman-Mckivigan John R Kaufman-Mckivigan och gavs ut 2022-01-11.

Frederick Douglass Papers som bok, ljudbok eller e-bok.
Frederick Douglass Papers

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1625

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Frederick Douglass Papers

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Frederick Douglass Papers. Boken är skriven av författaren Douglass Frederick Douglass, Kaufman-Mckivigan John R Kaufman-Mckivigan. Yale University Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Frederick Douglass Papers var 2022-01-11.

Originalspråket som Douglass Frederick Douglass, Kaufman-Mckivigan John R Kaufman-Mckivigan skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Historia & arkeologi|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Frederick Douglass Papers är det: 9780300266283.


Läs Frederick Douglass Papers som bok

För dig som vill köpa och läsa Frederick Douglass Papers som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1625 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Frederick Douglass Papers som ljudbok

Vill du lyssna på Frederick Douglass Papers som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Frederick Douglass Papers som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Frederick Douglass Papers som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Frederick Douglass Papers som pocket

Frederick Douglass Papers finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Frederick Douglass Papers med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Frederick Douglass Papers med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Frederick Douglass Papers
  • Författare: Douglass Frederick Douglass, Kaufman-Mckivigan John R Kaufman-Mckivigan
  • Genre: Biografier|Historia & arkeologi|Samhälle & politik
  • Förlag: Yale University Press
  • Utgivningsdatum: 2022-01-11
  • Pris: 1625
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9780300266283

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Frederick Douglass Papers?

Frederick Douglass Papers är skriven av författaren Douglass Frederick Douglass, Kaufman-Mckivigan John R Kaufman-Mckivigan

När gavs Frederick Douglass Papers ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-11.

Var kan jag köpa Frederick Douglass Papers?

Vi rekommenderar att du köper Frederick Douglass Papers hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

The journalism and personal writings of the great American abolitionist and reformer Frederick Douglass

Utgivande förlag: Yale University Press