Frånvarande fäder, förlorade söner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Guy Corneau

Jämför och hitta det billigaste priset på Frånvarande fäder, förlorade söner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Frånvarande fäder, förlorade söner är skriven av Guy Corneau och gavs ut 1995-06-01.

Frånvarande fäder, förlorade söner som bok, ljudbok eller e-bok.
Frånvarande fäder, förlorade söner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 169

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Frånvarande fäder, förlorade söner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Frånvarande fäder, förlorade söner. Boken är skriven av författaren Guy Corneau. Centrum för jungiansk psykologi är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Frånvarande fäder, förlorade söner var 1995-06-01.

Originalspråket som Guy Corneau skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykoanalytisk teori (freudiansk psykologi) vilket ger den Docbc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Frånvarande fäder, förlorade söner i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 200 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 204 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 288 g. Frånvarande fäder, förlorade söner ISBN är 9789170750670. Frånvarande fäder, förlorade söner är en fristående bok .


Läs Frånvarande fäder, förlorade söner som bok

För dig som vill köpa och läsa Frånvarande fäder, förlorade söner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 169 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Frånvarande fäder, förlorade söner som ljudbok

Vill du lyssna på Frånvarande fäder, förlorade söner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Frånvarande fäder, förlorade söner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Frånvarande fäder, förlorade söner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Frånvarande fäder, förlorade söner som pocket

Frånvarande fäder, förlorade söner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Frånvarande fäder, förlorade söner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Frånvarande fäder, förlorade söner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Frånvarande fäder, förlorade söner
 • Författare: Guy Corneau
 • Genre: Psykoanalytisk teori (freudiansk psykologi)
 • Förlag: Centrum för jungiansk psykologi
 • Utgivningsdatum: 1995-06-01
 • Pris: 169
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 200
 • Fysiska dimensioner: 204 x 135 x 15 mm
 • SAB: Docbc
 • ISBN: 9789170750670

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Frånvarande fäder, förlorade söner?

Frånvarande fäder, förlorade söner är skriven av författaren Guy Corneau

När gavs Frånvarande fäder, förlorade söner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1995-06-01.

Var kan jag köpa Frånvarande fäder, förlorade söner?

Vi rekommenderar att du köper Frånvarande fäder, förlorade söner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sökandet efter den maskulina identiteten är ett problem för många i den generation som vi idag brukar kalla för 40-talisterna. Konsekvenserna av fysiskt och/eller emotionellt frånvarande fäder belyses med engagerande exempel ur författarens terapeutiska praktik, liksom sökandet efter den “andra födelse” som är nödvändig för att en man skall finna fram till sin manlighet.

Utgivande förlag: Centrum för jungiansk psykologi