Franska verb: med den svenska översättningen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Svetlana Leshchenko

Jämför och hitta det billigaste priset på Franska verb: med den svenska översättningen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Franska verb: med den svenska översättningen är skriven av Svetlana Leshchenko och gavs ut 2016-02-01.

Franska verb: med den svenska översättningen som bok, ljudbok eller e-bok.
Franska verb: med den svenska översättningen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 188

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Franska verb: med den svenska översättningen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Franska verb: med den svenska översättningen. Boken är skriven av författaren Svetlana Leshchenko. Createspace Independent Publishing Platform är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Franska verb: med den svenska översättningen var 2016-02-01.

Originalspråket som Svetlana Leshchenko skrev och gav ut boken på var Franska. Dess genre är Språkundervisning & språkstudier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Franska verb: med den svenska översättningen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 276 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 280 x 216 x 14 mm och den väger så mycket som 661 g. Franska verb: med den svenska översättningen ISBN är 9781530244201. Franska verb: med den svenska översättningen är en fristående bok .


Läs Franska verb: med den svenska översättningen som bok

För dig som vill köpa och läsa Franska verb: med den svenska översättningen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 188 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Franska verb: med den svenska översättningen som ljudbok

Vill du lyssna på Franska verb: med den svenska översättningen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Franska verb: med den svenska översättningen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Franska verb: med den svenska översättningen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Franska verb: med den svenska översättningen som pocket

Franska verb: med den svenska översättningen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Franska verb: med den svenska översättningen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Franska verb: med den svenska översättningen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Franska verb: med den svenska översättningen
 • Författare: Svetlana Leshchenko
 • Genre: Språkundervisning & språkstudier
 • Förlag: Createspace Independent Publishing Platform
 • Utgivningsdatum: 2016-02-01
 • Pris: 188
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Franska
 • Antal sidor: 276
 • Fysiska dimensioner: 280 x 216 x 14 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781530244201

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Franska verb: med den svenska översättningen?

Franska verb: med den svenska översättningen är skriven av författaren Svetlana Leshchenko

När gavs Franska verb: med den svenska översättningen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-02-01.

Var kan jag köpa Franska verb: med den svenska översättningen?

Vi rekommenderar att du köper Franska verb: med den svenska översättningen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Createspace Independent Publishing Platform