Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jens Rennstam

Jämför och hitta det billigaste priset på Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning är skriven av Jens Rennstam och gavs ut 2015-10-02.

Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som bok, ljudbok eller e-bok.
Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 311

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning. Boken är skriven av författaren Jens Rennstam. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning var 2015-10-02.

Originalspråket som Jens Rennstam skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Dd,Bfa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 197 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 116 x 10 mm och den väger så mycket som 297 g. Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning ISBN är 9789144094601. Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning är en fristående bok .


Läs Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som bok

För dig som vill köpa och läsa Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 311 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som ljudbok

Vill du lyssna på Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning som pocket

Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning
 • Författare: Jens Rennstam
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2015-10-02
 • Pris: 311
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 197
 • Fysiska dimensioner: 223 x 116 x 10 mm
 • SAB: Dd,Bfa
 • ISBN: 9789144094601

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning?

Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning är skriven av författaren Jens Rennstam

När gavs Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-10-02.

Var kan jag köpa Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning?

Vi rekommenderar att du köper Från stoff till studie : om analysarbete i kvalitativ forskning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Finns det ett enkelt sätt att analysera intervjuer, observationer och dokument? Svaret är nej. Analysarbete är notoriskt mångbottnat och det finns sannerligen mer än ett sätt. Men den här boken visar hur arbetet kan bli smidigare. Författarna hävdar att all analys innefattar tre handlingar: sortera, reducera och argumentera.Om forskaren eller studenten lyckas dela upp och iordningställa materialet, skära bort det irrelevanta (eller “zooma ut” från det perifera) och därtill utforma en argumentation på basis av materialet – ja, då får analysarbetet goda förutsättningar. Med hjälp av dessa tre handlingar kan forskaren eller studenten lättare vandra sin slingrande men spännande väg från stoff till studie.Boken behandlar det analytiska hantverket och dess strävan mot att teoretisera. Genom goda råd och illustrativa exempel vill författarna ingjuta entusiasm i kreativt analysarbete.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB