Från min grekiska grotta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Staffan Stolpe

Jämför och hitta det billigaste priset på Från min grekiska grotta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Från min grekiska grotta är skriven av Staffan Stolpe och gavs ut 2011-04-05.

Från min grekiska grotta som bok, ljudbok eller e-bok.
Från min grekiska grotta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 185

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Från min grekiska grotta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Från min grekiska grotta. Boken är skriven av författaren Staffan Stolpe. Carlsson är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Från min grekiska grotta var 2011-04-05.

Originalspråket som Staffan Stolpe skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den 914.95,Nnd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Från min grekiska grotta i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 157 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 205 x 138 x 16 mm och den väger så mycket som 313 g. Från min grekiska grotta ISBN är 9789173314077. Från min grekiska grotta är en fristående bok .


Läs Från min grekiska grotta som bok

För dig som vill köpa och läsa Från min grekiska grotta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 185 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Från min grekiska grotta som ljudbok

Vill du lyssna på Från min grekiska grotta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Från min grekiska grotta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Från min grekiska grotta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Från min grekiska grotta som pocket

Från min grekiska grotta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Från min grekiska grotta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Från min grekiska grotta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Från min grekiska grotta
 • Författare: Staffan Stolpe
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Carlsson
 • Utgivningsdatum: 2011-04-05
 • Pris: 185
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 157
 • Fysiska dimensioner: 205 x 138 x 16 mm
 • SAB: 914.95,Nnd
 • ISBN: 9789173314077

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Från min grekiska grotta?

Från min grekiska grotta är skriven av författaren Staffan Stolpe

När gavs Från min grekiska grotta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-04-05.

Var kan jag köpa Från min grekiska grotta?

Vi rekommenderar att du köper Från min grekiska grotta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En doftrik, personlig och konkret skildring av ett stycke Grekland som fortfarande ligger vid sidan om de stora turistströmmarna. Boken har blivit något av en modern klassiker inom sin genre och återutges nu på allmän begäran. Styrkan i denna och andra böcker av författaren är att mycket kunskap förmedlas på ett personligt och aptitligt sätt. Stolpes by ligger på en landtunga på södra Peloponnesos, där världen speglas i en grekisk verklighet både vid sidan av allfarvägarna och med kontakter till maktens centrum.Staffan Stolpe är en av Sveriges främsta kännare av grekisk historia, litteratur, kultur och samhälle efter mer än 40 års boende där. Han är översättare, kritiker och författare till åtskilliga böcker om Grekland, t.ex. I skuggan av en liten ouzo, Olympia och Morea.

Utgivande förlag: Carlsson