Framtiden bor hos oss – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christina Byström

Jämför och hitta det billigaste priset på Framtiden bor hos oss innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Framtiden bor hos oss är skriven av Christina Byström och gavs ut 2018-09-01.

Framtiden bor hos oss som bok, ljudbok eller e-bok.
Framtiden bor hos oss

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Framtiden bor hos oss

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Framtiden bor hos oss. Boken är skriven av författaren Christina Byström. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Framtiden bor hos oss var 2018-09-01.

Originalspråket som Christina Byström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kristendom vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Framtiden bor hos oss i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 150 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 150 x 15 mm och den väger så mycket som 327 g. Framtiden bor hos oss ISBN är 9789173155427. Framtiden bor hos oss är en fristående bok .


Läs Framtiden bor hos oss som bok

För dig som vill köpa och läsa Framtiden bor hos oss som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Framtiden bor hos oss som ljudbok

Vill du lyssna på Framtiden bor hos oss som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Framtiden bor hos oss som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Framtiden bor hos oss som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Framtiden bor hos oss som pocket

Framtiden bor hos oss finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Framtiden bor hos oss med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Framtiden bor hos oss med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Framtiden bor hos oss
 • Författare: Christina Byström
 • Genre: Kristendom
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2018-09-01
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 150
 • Fysiska dimensioner: 200 x 150 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789173155427

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Framtiden bor hos oss?

Framtiden bor hos oss är skriven av författaren Christina Byström

När gavs Framtiden bor hos oss ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-01.

Var kan jag köpa Framtiden bor hos oss?

Vi rekommenderar att du köper Framtiden bor hos oss hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Uttrycket »Att vara där det skaver« handlar om hur vi kan jobba vidare i situationer då vi inte är helt överens. Det är ett av tio förhållningssätt som Johanna Linder och Christina Byström beskriver i denna bok. Förhållningssätten har växt fram i nätverket Framtiden bor hos oss, där 25 mångfaldspräglade storstadsförsamlingar och pastorat ingår. I mångfaldsvardagen behövs en flexibel kyrka som är öppen för nya lösningar och nya sätt att se på omvärlden. Vad händer när vi öppnar dörren för flyktingar? Hur firar vi gudstjänst tillsammans när olika traditioner krockar? Hur hittar vi ett inkluderande vi när värdegrunden utmanas? Boken skildrar ärligt både de utmaningar och den rikedom som finns i mångfaldsarbetet, bland annat genom en mängd exempel hämtade från nätverkets församlingar. Genom boken går ledorden hopp och möjlighet som en röd tråd.2018 tilldelades nätverket pris som Årets förnyare i Svenska kyrkan.

Utgivande förlag: Argument Förlag