Främlingen. Del 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Diana Gabaldon

Jämför och hitta det billigaste priset på Främlingen. Del 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Främlingen. Del 2 är skriven av Diana Gabaldon och gavs ut 2020-08-15.

Främlingen. Del 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Främlingen. Del 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Främlingen. Del 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Främlingen. Del 2. Boken är skriven av författaren Diana Gabaldon. Bookmark Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Främlingen. Del 2 var 2020-08-15.

Originalspråket som Diana Gabaldon skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Främlingen. Del 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 463 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 110 x 29 mm och den väger så mycket som 246 g. Främlingen. Del 2 ISBN är 9789189087286. Främlingen. Del 2 är en del av serien: Outlander-serien (del 1).


Läs Främlingen. Del 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Främlingen. Del 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Främlingen. Del 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Främlingen. Del 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Främlingen. Del 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Främlingen. Del 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Främlingen. Del 2 som pocket

Främlingen. Del 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Främlingen. Del 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Främlingen. Del 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Främlingen. Del 2
 • Författare: Diana Gabaldon
 • Genre: Historisk skönlitteratur
 • Förlag: Bookmark Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-08-15
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 463
 • Fysiska dimensioner: 179 x 110 x 29 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789189087286

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Främlingen. Del 2?

Främlingen. Del 2 är skriven av författaren Diana Gabaldon

När gavs Främlingen. Del 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-15.

Var kan jag köpa Främlingen. Del 2?

Vi rekommenderar att du köper Främlingen. Del 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fortsättningen på FrämlingenAndra världskriget är över och Claire Randall och hennes man reser till Skottland för att lära känna varandra igen efter krigsårens påtvingade separation. Vid en utflykt till Craigh na Dun hemsöks Claire av magiska krafter. Som ett viljelöst offer dras hon in i en stenformation.Tidsresan har börjat. Året är nu 1743. Claire är en främling i en oförsonlig tid. De skotska klanerna kämpar ett blodigt frihetskrig mot den engelska kungamakten. Claire misstänks vara engelsk spion och tas till fånga av klanen MacKenzie. Hon möter nu Jamie Fraser som blir hennes beskyddare och älskare. Mellan dem växer en passion som är starkare än tid och rum. Claire inser att Jamie är mannen hon väntat på i hela sitt liv. Med fruktan ser hon fram mot den stund då hon måste välja mellan honom och att återvända till sin egen tid …Främlingen Del 2 är den andra delen av den första boken i Outlanderserien. Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: “Extremt beroendeframkallande.” Toronto Star”Verkligen underhållande … den perfekta verklighetsflykten!” San Francisco Chronicle Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

Utgivande förlag: Bookmark Förlag