Främling i vita rum – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lovette Jallow

Jämför och hitta det billigaste priset på Främling i vita rum innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Främling i vita rum är skriven av Lovette Jallow och gavs ut 2021-01-05.

Främling i vita rum som bok, ljudbok eller e-bok.
Främling i vita rum

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 89

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Främling i vita rum

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Främling i vita rum. Boken är skriven av författaren Lovette Jallow. Bazar Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Främling i vita rum var 2021-01-05.

Originalspråket som Lovette Jallow skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Biografier|Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är E-bok.

Om du är ute efter ISBN-numret för Främling i vita rum är det: 9789180061063.


Läs Främling i vita rum som bok

För dig som vill köpa och läsa Främling i vita rum som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 89 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Främling i vita rum som ljudbok

Vill du lyssna på Främling i vita rum som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Främling i vita rum som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Främling i vita rum som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Främling i vita rum som pocket

Främling i vita rum finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Främling i vita rum med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Främling i vita rum med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Främling i vita rum
  • Författare: Lovette Jallow
  • Genre: Biografier|Samhälle & politik
  • Förlag: Bazar Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-01-05
  • Pris: 89
  • Format: E-bok
  • ISBN: 9789180061063

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Främling i vita rum?

Främling i vita rum är skriven av författaren Lovette Jallow

När gavs Främling i vita rum ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-01-05.

Var kan jag köpa Främling i vita rum?

Vi rekommenderar att du köper Främling i vita rum hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Lovette Jallow förklarar, fördjupar och konkretiserar begrepp som vit feminism, colourism och white saviorism, samtidigt som hon på ett inspirerande sätt berättar om sitt liv med autism. I Främling i vita rum bjuder Lovette Jallow in läsaren till en lektion i strukturell rasism, men också en personlig berättelse om människan bakom aktivisten. Du får följa med Lovette från uppväxten i Gambia med starka kvinnor som förebilder till kulturkrocken i mötet med Sverige. Du får konkreta tips på hur du kan hantera situationer när någon agerar rasistiskt och lära dig stå upp mot rasism, sexism och orättvisor. Samtidigt är boken en brännande skildring av hur en människa kan slås ned gång på gång och ändå lyckas resa sig igen och igen. Främling i vita rum är en bok om att våga stå upp för det du tror på, hur mycket du än riskerar att förlora.

Utgivande förlag: Bazar Förlag