Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Thomas Sjöberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord är skriven av Thomas Sjöberg och gavs ut 2014-10-16.

Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som bok, ljudbok eller e-bok.
Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord. Boken är skriven av författaren Thomas Sjöberg. Telegram Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord var 2014-10-16.

Originalspråket som Thomas Sjöberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Lz Ekman, Ulf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 29 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 5 mm och den väger så mycket som 40 g. Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord ISBN är 9789174237672. Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord är en del av serien: Telegram Journalistik.


Läs Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som bok

För dig som vill köpa och läsa Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som ljudbok

Vill du lyssna på Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord som pocket

Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord
 • Författare: Thomas Sjöberg
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Telegram Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-10-16
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 29
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 5 mm
 • SAB: Lz Ekman, Ulf
 • ISBN: 9789174237672

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord?

Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord är skriven av författaren Thomas Sjöberg

När gavs Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-10-16.

Var kan jag köpa Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord?

Vi rekommenderar att du köper Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Frälsare eller bedragare?” publicerades ursprungligen i CliC nr. 3 1989Thomas Sjöberg har intervjuat Ulf Ekman, mannen bakom Livets Ord – den mest omdiskuterade frireligiösa rörelsen i Sverige under senare år – och förvånats över hur en så trevlig, förekommande, artig och älskvärd man kan ha blivit så hatad. En Dr. Jekyll & Mr. Hyde-personlighet, intagande ena stunden, en riktig mörkerman den andra?Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna – i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage – journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt – i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer. Thomas Sjöberg är född 1958 och är verksam som journalist sedan mer än 35 år. Han har arbetat som nyhetsreporter inom dagspress, frilansat för populärpress och innehaft olika redaktörsroller, bl.a. 10 år på SAS ombordmagasin Scanorama. Han är känd för sina kontroversiella personporträtt och har skrivit uppmärksammade biografier över Ingvar Kamprad, Berth Milton och Ingmar Bergman. Mest känd är han för den bästsäljande boken Carl XVI Gustaf – Den motvillige monarken. 2011 mottog han Frilanspriset för sina journalistiska insatser.

Utgivande förlag: Telegram Förlag