Förväntningarnas jul – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carolin Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Förväntningarnas jul innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förväntningarnas jul är skriven av Carolin Johansson och gavs ut .

Förväntningarnas jul som bok, ljudbok eller e-bok.
Förväntningarnas jul

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 266

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Förväntningarnas jul

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förväntningarnas jul. Boken är skriven av författaren Carolin Johansson. Olssons förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förväntningarnas jul var .

Originalspråket som Carolin Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Förväntningarnas jul är det: 9789198901764.


Läs Förväntningarnas jul som bok

För dig som vill köpa och läsa Förväntningarnas jul som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 266 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förväntningarnas jul som ljudbok

Vill du lyssna på Förväntningarnas jul som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Förväntningarnas jul som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förväntningarnas jul som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förväntningarnas jul som pocket

Förväntningarnas jul finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förväntningarnas jul med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förväntningarnas jul med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Förväntningarnas jul
  • Författare: Carolin Johansson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Olssons förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 266
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198901764

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förväntningarnas jul?

Förväntningarnas jul är skriven av författaren Carolin Johansson

När gavs Förväntningarnas jul ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Förväntningarnas jul?

Vi rekommenderar att du köper Förväntningarnas jul hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad vore julen utan förväntningar? Vad vore julen utan barns förväntningar? I min bok vill jag skapa förväntningarna utifrån barnet. Det behöver inte vara samma förväntningar på julen och tomten som kompisarna har. Utan det ska vara utifrån en själv. Någon hoppas på att få en leksaksbil i paketet, en annan kanske bara vill att pappa ska komma hem igen medans en tredje vill känna en annan form av trygghet. Vart går tankarna när man ser lucia komma gåendes med ljus i sitt hår och sin änglasång. Eller hur känslan när man ska tända ett ljus i adventsljusstaken. Som sagt vi har olika erfarenheter som också skapar våra olika förväntningar. Hoppas ni kan mysa med boken lika mycket som jag har myst när jag har skapat den Varma kramar Carolin

Utgivande förlag: Olssons förlag