Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Catarina Fäger

Jämför och hitta det billigaste priset på Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete är skriven av Catarina Fäger och gavs ut 2020-08-03.

Förvaltningslagen - En kommentar med inriktning mot socialt arbete som bok, ljudbok eller e-bok.
Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 290

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete. Boken är skriven av författaren Catarina Fäger. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete var 2020-08-03.

Originalspråket som Catarina Fäger skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Författningsrätt & förvaltningsrätt vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 190 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete ISBN är 9789144133997. Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete är en fristående bok .


Läs Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som bok

För dig som vill köpa och läsa Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 290 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som ljudbok

Vill du lyssna på Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete som pocket

Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete
 • Författare: Catarina Fäger
 • Genre: Författningsrätt & förvaltningsrätt
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-08-03
 • Pris: 290
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 190
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144133997

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete?

Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete är skriven av författaren Catarina Fäger

När gavs Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-03.

Var kan jag köpa Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete?

Vi rekommenderar att du köper Förvaltningslagen – En kommentar med inriktning mot socialt arbete hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den nya förvaltningslagen gäller sedan den 1 juli 2018. I lagen finns bestämmelser om handläggning av ärenden hos förvaltningsmyndigheter. I boken kommenteras förvaltningslagen på ett enkelt och pedagogiskt sätt med kopplingar till lagar inom socialrätten som innehåller avvikande bestämmelser, bland annat socialtjänstlagen, lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga, lagen om vård av missbrukare i vissa fall och lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Hänvisningar görs också till kommunallagen, offentlighets- och sekretesslagen samt förvaltningsprocesslagen.Förvaltningslagen – en kommentar med inriktning mot socialt arbete är i första hand avsedd att användas som lärobok vid grundläggande studier i ämnet förvaltningsrätt inom socionomprogrammet. Den kan också vara till nytta för andra som kommer i kontakt med förvaltningslagen, såsom socialsekreterare och andra personer som arbetar med sociala ärenden, till exempel jurister.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB