Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tormod Otter Johansen

Jämför och hitta det billigaste priset på Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär är skriven av Tormod Otter Johansen och gavs ut 2019-01-01.

Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som bok, ljudbok eller e-bok.
Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 299

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär. Boken är skriven av författaren Tormod Otter Johansen. Juridiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär var 2019-01-01.

Originalspråket som Tormod Otter Johansen skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den Occ som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är .

Om du vill läsa Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 329 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär ISBN är 9789187869198. Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär är en fristående bok .


Läs Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som bok

För dig som vill köpa och läsa Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 299 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som ljudbok

Vill du lyssna på Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär som pocket

Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär
 • Författare: Tormod Otter Johansen
 • Genre:
 • Förlag: Juridiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet,
 • Utgivningsdatum: 2019-01-01
 • Pris: 299
 • Format:
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 329
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Occ
 • ISBN: 9789187869198

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär?

Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär är skriven av författaren Tormod Otter Johansen

När gavs Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-01.

Var kan jag köpa Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär?

Vi rekommenderar att du köper Förvaltning som verksamhet : bidrag till offentligrättens allmänna lär hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Avhandlingen ger ett bidrag till offentligrättens allmänna läror med ett fokus på den svenska förvaltningsrättens centrala begrepp. Utgångspunkten är att förvaltningsrätten bör utgå från att all offentlig förvaltning är faktisk verksamhet. Detta som en motvikt mot disciplinens upptagenhet vid ärendehandläggning, beslut och myndighetsutövning.Studien innefattar rättsteoretisk, rättshistorisk och materiell forskning. Den presenterar också nya och utvecklade begrepp för att beskriva den offentliga förvaltningen från ett rättsligt perspektiv: oreglerad förvaltning, åtgärd som grundläggande begrepp, handlingsformer, myndighetsutövningens två dimensioner, konsumtion av myndighetsutövning i beslut samt den speciella förvaltningsrelationen.

Utgivande förlag: Juridiska institutionen, Handelshögskolan vid Göteborgs universitet,