Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jonas Wårstad

Jämför och hitta det billigaste priset på Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar är skriven av Jonas Wårstad och gavs ut 2016-06-20.

Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som bok, ljudbok eller e-bok.
Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar. Boken är skriven av författaren Jonas Wårstad. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar var 2016-06-20.

Originalspråket som Jonas Wårstad skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Österländska kampsporter vilket ger den Rbi som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 209 x 148 x 7 mm och den väger så mycket som 182 g. Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar ISBN är 9789176991251. Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar är en fristående bok .


Läs Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som bok

För dig som vill köpa och läsa Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som ljudbok

Vill du lyssna på Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar som pocket

Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar
 • Författare: Jonas Wårstad
 • Genre: Österländska kampsporter
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2016-06-20
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner: 209 x 148 x 7 mm
 • SAB: Rbi
 • ISBN: 9789176991251

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar?

Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar är skriven av författaren Jonas Wårstad

När gavs Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-06-20.

Var kan jag köpa Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar?

Vi rekommenderar att du köper Försvara dig! : enkelt och effektivt självförsvar för tjejer och killar i alla åldrar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Föreställ dig hur det skulle kännas att kunna försvara dig mot olika former av fasthållningar, strupgrepp och slag, och mot tafsning och ofredande.Här får du lära dig effektiva tekniker som fungerar oavsett din storlek och styrka, och som samtidigt är så pass enkla att du kommer ihåg dem även under stark stress. Det är lätt att skada sig själv eller förvärra situationen om man inte gör rätt, vilket du får lära dig här, direkt av en expert på närkamp!Du får även lära dig nyttig teori om bland annat kroppsspråk, att handskas med rädsla och vad lagen säger om självförsvar. Kort sagt: Du lär dig försvara dig bättre än 99,9 procent av befolkningen, och kommer därmed att tillhöra den lilla grupp som har störst chans att klara sig vid ett eventuellt överfall. Vad hade det varit värt för dig?

Utgivande förlag: BoD