Förste man in : att leda i frontlinjen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ant Middleton

Jämför och hitta det billigaste priset på Förste man in : att leda i frontlinjen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förste man in : att leda i frontlinjen är skriven av Ant Middleton och gavs ut 2019-10-11.

Förste man in : att leda i frontlinjen som bok, ljudbok eller e-bok.
Förste man in : att leda i frontlinjen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Förste man in : att leda i frontlinjen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förste man in : att leda i frontlinjen. Boken är skriven av författaren Ant Middleton. Bokförlaget NoNa är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förste man in : att leda i frontlinjen var 2019-10-11.

Originalspråket som Ant Middleton skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier Krigsveteraner vilket ger den Lz Middleton, Ant som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Förste man in : att leda i frontlinjen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 315 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 19 mm och den väger så mycket som 170 g. Förste man in : att leda i frontlinjen ISBN är 9789188901576. Förste man in : att leda i frontlinjen är en fristående bok .


Läs Förste man in : att leda i frontlinjen som bok

För dig som vill köpa och läsa Förste man in : att leda i frontlinjen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förste man in : att leda i frontlinjen som ljudbok

Vill du lyssna på Förste man in : att leda i frontlinjen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Förste man in : att leda i frontlinjen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förste man in : att leda i frontlinjen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förste man in : att leda i frontlinjen som pocket

Förste man in : att leda i frontlinjen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förste man in : att leda i frontlinjen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förste man in : att leda i frontlinjen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förste man in : att leda i frontlinjen
 • Författare: Ant Middleton
 • Genre: Biografier Krigsveteraner
 • Förlag: Bokförlaget NoNa
 • Utgivningsdatum: 2019-10-11
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 315
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 19 mm
 • SAB: Lz Middleton, Ant
 • ISBN: 9789188901576

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förste man in : att leda i frontlinjen?

Förste man in : att leda i frontlinjen är skriven av författaren Ant Middleton

När gavs Förste man in : att leda i frontlinjen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-11.

Var kan jag köpa Förste man in : att leda i frontlinjen?

Vi rekommenderar att du köper Förste man in : att leda i frontlinjen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ingen föds till ledare. Men tack vare sin starka vilja och genom att aldrig backa inför livets utmaningar har Ant Middleton lärt sig vad bra ledarskap innebär. Vägen till att bli elitsoldat är stenhård och rekryterna pressas många gånger bortom bristningsgränsen. För att överleva krävs uthållighet, en vilja av stål, extrem uppmärksamhet på detaljer och en obeveklig självdisciplin – samma egenskaper som man hittar hos de bästa ledarna, såväl militära som civila. Ant Middletons militära karriär har tagit honom till flera av världens farligaste platser, bland annat har han tjänstgjort i Afghanistan tre gånger. Som prickskytt i SBS var han alltid förste man in genom dörren, först ut i nattmörkret och den förste att möta fienden. I boken delar han med sig av insikter som alla kan ha nytta av i det dagliga livet. Ant (Anthony) Middleton är frontfigur och chefsinstruktör i brittiska Channel 4:s succéserie SAS Who Dares Wins. När serien visades på SVT hette den Elitstyrkans hemligheter. Alla som sett något avsnitt vet att elitsoldatsträning är något helt annat än lumpen. Reglerna är stenhårda och det man lär sig, det lär man sig den hårda vägen. Ant Middleton har nått en nivå inom militären som ytterst få människor lyckas med: “den heliga treenigheten” (Holy Trinity). Det innebär att ha tjänstgjort i SBS (Special Boat Service), Royal Marines och 9 Parachute Squadron Royal.

Utgivande förlag: Bokförlaget NoNa