Första gången – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mårten Melin

Jämför och hitta det billigaste priset på Första gången innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Första gången är skriven av Mårten Melin och gavs ut 2016-01-15.

Första gången som bok, ljudbok eller e-bok.
Första gången

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 143

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Första gången

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Första gången. Boken är skriven av författaren Mårten Melin. Nypon förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Första gången var 2016-01-15.

Originalspråket som Mårten Melin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Romantik & relationer vilket ger den uHc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Första gången i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 67 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 182 x 131 x 10 mm och den väger så mycket som 140 g. Första gången ISBN är 9789175675145. Första gången är en del av serien: Max-serien (del 3).


Läs Första gången som bok

För dig som vill köpa och läsa Första gången som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 143 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Första gången som ljudbok

Vill du lyssna på Första gången som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Första gången som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Första gången som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Första gången som pocket

Första gången finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Första gången med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Första gången med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Första gången
 • Författare: Mårten Melin
 • Genre: Romantik & relationer
 • Förlag: Nypon förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-01-15
 • Pris: 143
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 67
 • Fysiska dimensioner: 182 x 131 x 10 mm
 • SAB: uHc
 • ISBN: 9789175675145

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Första gången?

Första gången är skriven av författaren Mårten Melin

När gavs Första gången ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-15.

Var kan jag köpa Första gången?

Vi rekommenderar att du köper Första gången hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Max är på semester på landet med pappa och pappas tjej Linnea. I byn träffar Max en tjej, Maja. Hon har blått hår, spelar i ett punkband och gillar Max dikter. Maja är inte lik någon annan Max träffat. Och hon får Max att prova och göra många saker för allra första gången.Första gången är tredje delen i Mårten Melins serie om tonårige Max. Boken utspelar sig före Trasig, Unga poeters sällskap och Inte vara utan, men efter Men jag är kär i henne och Mellan dig och mig. Den fungerar dock utmärkt att läsa fristående.Liksom de andra böckerna om Max är också detta en pirrig skildring av den härliga, men besvärliga kärleken. Boken passar från 13 år.

Utgivande förlag: Nypon förlag