Förskoleserien En likvärdig förskola – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Evelina Weckström

Jämför och hitta det billigaste priset på Förskoleserien En likvärdig förskola innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förskoleserien En likvärdig förskola är skriven av Evelina Weckström och gavs ut 2019-04-18.

Förskoleserien En likvärdig förskola som bok, ljudbok eller e-bok.
Förskoleserien En likvärdig förskola

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 362

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Förskoleserien En likvärdig förskola

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förskoleserien En likvärdig förskola. Boken är skriven av författaren Evelina Weckström. Natur &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förskoleserien En likvärdig förskola var 2019-04-18.

Originalspråket som Evelina Weckström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Eab.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Förskoleserien En likvärdig förskola i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 127 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 185 x 8 mm och den väger så mycket som 266 g. Förskoleserien En likvärdig förskola ISBN är 9789127454118. Förskoleserien En likvärdig förskola är en del av serien: Förskoleserien.


Läs Förskoleserien En likvärdig förskola som bok

För dig som vill köpa och läsa Förskoleserien En likvärdig förskola som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 362 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förskoleserien En likvärdig förskola som ljudbok

Vill du lyssna på Förskoleserien En likvärdig förskola som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Förskoleserien En likvärdig förskola som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förskoleserien En likvärdig förskola som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förskoleserien En likvärdig förskola som pocket

Förskoleserien En likvärdig förskola finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förskoleserien En likvärdig förskola med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förskoleserien En likvärdig förskola med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förskoleserien En likvärdig förskola
 • Författare: Evelina Weckström
 • Genre:
 • Förlag: Natur &amp
 • Utgivningsdatum: 2019-04-18
 • Pris: 362
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 127
 • Fysiska dimensioner: 210 x 185 x 8 mm
 • SAB: Eab.01
 • ISBN: 9789127454118

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förskoleserien En likvärdig förskola?

Förskoleserien En likvärdig förskola är skriven av författaren Evelina Weckström

När gavs Förskoleserien En likvärdig förskola ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-18.

Var kan jag köpa Förskoleserien En likvärdig förskola?

Vi rekommenderar att du köper Förskoleserien En likvärdig förskola hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Författarna lyfter begreppet undervisning, den professionella pedagogen och en inspirerande lärmiljö som de nycklar som kan låsa upp vägen dit. Boken utgår från många konkreta exempel och genomgående finns frågor för reflektion och diskussion inom arbetslaget.

Utgivande förlag: Natur &amp