Förskolans professionella begrepp – En introduktion – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ann S Pihlgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Förskolans professionella begrepp – En introduktion innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förskolans professionella begrepp – En introduktion är skriven av Ann S Pihlgren och gavs ut 2020-10-01.

Förskolans professionella begrepp - En introduktion som bok, ljudbok eller e-bok.
Förskolans professionella begrepp – En introduktion

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Förskolans professionella begrepp – En introduktion

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förskolans professionella begrepp – En introduktion. Boken är skriven av författaren Ann S Pihlgren. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förskolans professionella begrepp – En introduktion var 2020-10-01.

Originalspråket som Ann S Pihlgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Förskola & daghem vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Förskolans professionella begrepp – En introduktion i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 136 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Förskolans professionella begrepp – En introduktion ISBN är 9789144141893. Förskolans professionella begrepp – En introduktion är en fristående bok .


Läs Förskolans professionella begrepp – En introduktion som bok

För dig som vill köpa och läsa Förskolans professionella begrepp – En introduktion som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förskolans professionella begrepp – En introduktion som ljudbok

Vill du lyssna på Förskolans professionella begrepp – En introduktion som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Förskolans professionella begrepp – En introduktion som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förskolans professionella begrepp – En introduktion som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förskolans professionella begrepp – En introduktion som pocket

Förskolans professionella begrepp – En introduktion finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förskolans professionella begrepp – En introduktion med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förskolans professionella begrepp – En introduktion med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förskolans professionella begrepp – En introduktion
 • Författare: Ann S Pihlgren
 • Genre: Förskola & daghem
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2020-10-01
 • Pris: 229
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 136
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144141893

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förskolans professionella begrepp – En introduktion?

Förskolans professionella begrepp – En introduktion är skriven av författaren Ann S Pihlgren

När gavs Förskolans professionella begrepp – En introduktion ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-10-01.

Var kan jag köpa Förskolans professionella begrepp – En introduktion?

Vi rekommenderar att du köper Förskolans professionella begrepp – En introduktion hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ett professionellt yrkesspråk är en viktig ingrediens i all yrkesutövning, inte minst inom akademiska yrken som exempelvis förskollärare. Genom de professionella begreppen kan förskollärare och personal analysera och gemensamt reflektera över samt utveckla företeelser i förskolan utifrån beprövad erfarenhet och forskning. De professionella begreppen är alltså en del i förskolans och förskollärarens professionella uppdrag och i den vetenskapliga grund som förskolan ska vila på. Boken tar upp vikten av att använda gemensamma begrepp i arbetslaget och inom professionen. Den reder ut vad som menas med ett begrepp och motiverar varför det är av betydelse att förskolepersonalen delar vissa gemensamma professionella begrepp. Boken behandlar också några viktiga professionella begrepp som förskolläraren och personalen i förskolan kan använda för att utveckla sin verksamhet på områden som lärande, didaktik, pedagogisk dialog, omsorg och relationer samt demokrati och barns rättigheter. Varje begreppsområde behandlar teori och forskning på området och följs upp med konkreta förslag till processarbete om begreppen i arbetslaget. Boken kan också läsas på egen hand. I slutet av varje kapitel erbjuds reflektionsfrågor samt hänvisningar till fördjupningstexter.Boken riktar sig främst till förskollärarstudenter i utbildning, förskollärare och personal i arbetslag, förste förskollärare och rektorer i förskolan.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB