Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Utbildningsdepartementet

Jämför och hitta det billigaste priset på Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan är skriven av Utbildningsdepartementet och gavs ut 2018-03-16.

Forska tillsammans - samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som bok, ljudbok eller e-bok.
Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 205

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan. Boken är skriven av författaren Utbildningsdepartementet. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan var 2018-03-16.

Originalspråket som Utbildningsdepartementet skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lagstiftning rörande utbildning vilket ger den Em-c:oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 193 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 242 x 165 x 11 mm och den väger så mycket som 345 g. Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan ISBN är 9789138247723. Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan är en del av serien: SOU 2018 (del 19).


Läs Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som bok

För dig som vill köpa och läsa Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 205 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som ljudbok

Vill du lyssna på Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan som pocket

Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan
 • Författare: Utbildningsdepartementet
 • Genre: Lagstiftning rörande utbildning
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2018-03-16
 • Pris: 205
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 193
 • Fysiska dimensioner: 242 x 165 x 11 mm
 • SAB: Em-c:oe
 • ISBN: 9789138247723

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan?

Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan är skriven av författaren Utbildningsdepartementet

När gavs Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-16.

Var kan jag köpa Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan?

Vi rekommenderar att du köper Forska tillsammans – samverkan för lärande och bättring. SOU 2018:19 : Betänkande från Utredningen om praktiknära skolforskning i samverkan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I betänkandet föreslår utredningen tre rekommendationer till huvudmän inom skolväsendet, sex rekommendationer till lärosäten med lärar- och förskollärarutbildningar och elva rekommendationer till regeringen.Sammantaget avser rekommendationerna att:stärka skolhuvudmännens medverkan i praktiknära forskningstärka lärosätenas roll i utbildningssystemetstärka stödet för en skola på vetenskaplig grund genom ett utökat uppdrag till Skolforskningsinstitutetöka medelstilldelningen för praktikutvecklande forskning på siktskapa utrymme för samverkan i det dagliga arbetet.Utredningen rekommenderar också regeringen att förtydliga uppdraget till den försöksverksamhet med praktiknära forskning som ska pågå under 2017-2021. Utredningen har identifierat ett antal områden som försöksverksamheten kan pröva och utveckla.Särskild utredare: Cecilia ChristerssonKöp ditt eget exemplar av utredningen!

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB