Fornnordiska Sagor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Ulwencreutz

Jämför och hitta det billigaste priset på Fornnordiska Sagor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fornnordiska Sagor är skriven av Lars Ulwencreutz och gavs ut 2014-01-30.

Fornnordiska Sagor som bok, ljudbok eller e-bok.
Fornnordiska Sagor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 429

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fornnordiska Sagor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fornnordiska Sagor. Boken är skriven av författaren Lars Ulwencreutz. Lulu.com är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fornnordiska Sagor var 2014-01-30.

Originalspråket som Lars Ulwencreutz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa Fornnordiska Sagor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 420 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 160 x 30 mm och den väger så mycket som 771 g. Fornnordiska Sagor ISBN är 9781304836816. Fornnordiska Sagor är en fristående bok .


Läs Fornnordiska Sagor som bok

För dig som vill köpa och läsa Fornnordiska Sagor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 429 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fornnordiska Sagor som ljudbok

Vill du lyssna på Fornnordiska Sagor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fornnordiska Sagor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fornnordiska Sagor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fornnordiska Sagor som pocket

Fornnordiska Sagor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fornnordiska Sagor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fornnordiska Sagor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fornnordiska Sagor
 • Författare: Lars Ulwencreutz
 • Genre: Historia
 • Förlag: Lulu.com
 • Utgivningsdatum: 2014-01-30
 • Pris: 429
 • Format: Inbunden (Hardback)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 420
 • Fysiska dimensioner: 235 x 160 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781304836816

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fornnordiska Sagor?

Fornnordiska Sagor är skriven av författaren Lars Ulwencreutz

När gavs Fornnordiska Sagor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-30.

Var kan jag köpa Fornnordiska Sagor?

Vi rekommenderar att du köper Fornnordiska Sagor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Fornnordiska Sagor – Forsta samlingen Ofta anvands begreppet fornnordiska sagor om hela var nordiska sagoskatt men man skiljer egentligen pa Kungasagor (som avhandlar de norska kungarna, som tex Snorres Heimskringla), Islanningasagor (som ar islandska slaktkronikor) och Fornnordiska sagor. De sistnamnda kallas allt oftare for Fornaldrasagor just for att de inte ska blandas ihop med de ovriga. Hittills har ingen komplett samling fornaldrasagor givits ut pa svenska, men denna bok ar tankt att bli den forsta i en serie. Dels blir det aldre oversattningar och dels nya oversattningar av sagor som tidigare inte funnits pa svenska. Nagra sagor raknas ibland bade som tex fornaldrasaga och kungasaga, och tas darfor med just for att vi ska fa ihop en sa komplett samling som mojligt.

Utgivande förlag: Lulu.com