Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ann-Christine Kihl, Lars Gren

Jämför och hitta det billigaste priset på Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås är skriven av Ann-Christine Kihl, Lars Gren och gavs ut .

Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som bok, ljudbok eller e-bok.
Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 311

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås. Boken är skriven av författaren Ann-Christine Kihl, Lars Gren. Västmanlands Kulturmiljöförening är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås var .

Originalspråket som Ann-Christine Kihl, Lars Gren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Historia & arkeologi|Sport, fritid & hobby|Djur & natur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås är det: 9789198886207.


Läs Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som bok

För dig som vill köpa och läsa Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 311 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som ljudbok

Vill du lyssna på Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås som pocket

Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås
  • Författare: Ann-Christine Kihl, Lars Gren
  • Genre: Historia & arkeologi|Sport, fritid & hobby|Djur & natur
  • Förlag: Västmanlands Kulturmiljöförening
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 311
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198886207

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås?

Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås är skriven av författaren Ann-Christine Kihl, Lars Gren

När gavs Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås?

Vi rekommenderar att du köper Forna dagars åkdon : 100 år på kuskbocken i Västerås hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Tre generationer hästkarlar Ek – Knut, Alvar och Sven – rullade med häst och vagn under högtider, på gatorna i och omkring Västerås. Från starten på Västgötagatan 1923 hela vägen genom ett sekel ser företaget Eks Åkeri staden växa och hur hästarna får maka åt sig på vägarna när bilen kommer. Författarna Ann-Christine Kihl och Lars Gren tecknar här minnen från hundra år med familjen Ek på kuskbocken och deras långa relation till hästen, dragaren, partnern och samhällsbyggaren, senare även under bilepoken med hästkrafter. Det är en skildring av ett arbetsliv och ett livsåtagande, om relationen till hästar, om alla timmar med tömmarna i händerna i både fyrspann och sexspann. Boken skildrar även den magnifika – och världsunika – vagnssamlingen i detalj, inklusive seldon, huvudbonader och kläder, minnen och återseenden från forna tiders åkdon och det Västerås där de fanns att beskåda i all sin prakt i både glädje och sorg. Boken Forna tiders åkdon är ett resultat av ett initiativ från Västmanlands Kulturmiljöförening.

Utgivande förlag: Västmanlands Kulturmiljöförening