Forma svenskan Lärarpaket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lasse Svensson

Jämför och hitta det billigaste priset på Forma svenskan Lärarpaket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Forma svenskan Lärarpaket är skriven av Lasse Svensson och gavs ut 2018-12-13.

Forma svenskan Lärarpaket som bok, ljudbok eller e-bok.
Forma svenskan Lärarpaket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 1173

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Forma svenskan Lärarpaket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Forma svenskan Lärarpaket. Boken är skriven av författaren Lasse Svensson. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Forma svenskan Lärarpaket var 2018-12-13.

Originalspråket som Lasse Svensson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Forma svenskan Lärarpaket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 300 x 220 x 15 mm och den väger så mycket som 657 g. Forma svenskan Lärarpaket ISBN är 9789144130194. Forma svenskan Lärarpaket är en fristående bok .


Läs Forma svenskan Lärarpaket som bok

För dig som vill köpa och läsa Forma svenskan Lärarpaket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 1173 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Forma svenskan Lärarpaket som ljudbok

Vill du lyssna på Forma svenskan Lärarpaket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Forma svenskan Lärarpaket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Forma svenskan Lärarpaket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Forma svenskan Lärarpaket som pocket

Forma svenskan Lärarpaket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Forma svenskan Lärarpaket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Forma svenskan Lärarpaket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Forma svenskan Lärarpaket
 • Författare: Lasse Svensson
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-12-13
 • Pris: 1173
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 300 x 220 x 15 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789144130194

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Forma svenskan Lärarpaket?

Forma svenskan Lärarpaket är skriven av författaren Lasse Svensson

När gavs Forma svenskan Lärarpaket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-13.

Var kan jag köpa Forma svenskan Lärarpaket?

Vi rekommenderar att du köper Forma svenskan Lärarpaket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I Lärarhandledningen ges presentationer av grammatiska moment i ett lite vidare perspektiv och med fler aspekter än i huvudboken Forma svenskan. De extra övningarna i lärarmaterialet har en mer komplex språklig nivå och ett ordförråd anpassat för gymnasiala kurser. Pedagogiskt ger de extra övningarna tillsammans med huvudbokens digitala övningar förutsättningar för ett blandat inlärande, med många möjliga variationer i klassrumsarbetet. Övningarna i huvudboken, vilka också är digitala, utgör en bra grund medan avsikten med de extra övningarna är att tillföra fler utmaningar och ökade möjligheter till insiktsfulla reflektioner.Inlärning kräver eftertanke och resonemang. Som lärare underlättar man elevernas inlärning genom att bereda plats för lagom utmanande uppgifter som kräver samarbete. För elever gäller det att använda tid för eftertanke och utbyte av tankar med studiekamrater. Ett utmärkt sätt att öka inlärningen är samarbete som pararbete eller i smågrupper. Många av övningarna passar bra för just smågruppsarbete.I lärarhandledningen finns även kunskapsprov avsedda som kontroller av grammatiska moment. Facit finns till alla övningar och kunskapsprov. Forma svenskan är avsedd för SVA G, gymnasiekurserna SVA 1, 2 och 3, bildningsförbundens kurser samt högskolans kurser i svenska som främmande språk.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB