Förlist : mitt liv och Nordman – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Hemlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Förlist : mitt liv och Nordman innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förlist : mitt liv och Nordman är skriven av Håkan Hemlin och gavs ut 2015-04-21.

Förlist : mitt liv och Nordman som bok, ljudbok eller e-bok.
Förlist : mitt liv och Nordman

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Förlist : mitt liv och Nordman

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förlist : mitt liv och Nordman. Boken är skriven av författaren Håkan Hemlin. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förlist : mitt liv och Nordman var 2015-04-21.

Originalspråket som Håkan Hemlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konst & underhållning Rock & popmusik vilket ger den Ijz Hemlin, Håkan som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Förlist : mitt liv och Nordman i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 325 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 174 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som 201 g. Förlist : mitt liv och Nordman ISBN är 9789176290255. Förlist : mitt liv och Nordman är en fristående bok .


Läs Förlist : mitt liv och Nordman som bok

För dig som vill köpa och läsa Förlist : mitt liv och Nordman som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förlist : mitt liv och Nordman som ljudbok

Vill du lyssna på Förlist : mitt liv och Nordman som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Förlist : mitt liv och Nordman som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förlist : mitt liv och Nordman som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förlist : mitt liv och Nordman som pocket

Förlist : mitt liv och Nordman finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förlist : mitt liv och Nordman med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förlist : mitt liv och Nordman med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förlist : mitt liv och Nordman
 • Författare: Håkan Hemlin
 • Genre: Konst & underhållning Rock & popmusik
 • Förlag: Bokfabriken
 • Utgivningsdatum: 2015-04-21
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 325
 • Fysiska dimensioner: 174 x 110 x 15 mm
 • SAB: Ijz Hemlin, Håkan
 • ISBN: 9789176290255

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förlist : mitt liv och Nordman?

Förlist : mitt liv och Nordman är skriven av författaren Håkan Hemlin

När gavs Förlist : mitt liv och Nordman ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-04-21.

Var kan jag köpa Förlist : mitt liv och Nordman?

Vi rekommenderar att du köper Förlist : mitt liv och Nordman hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

APRIL 1994. ÖVER EN NATT FANNS DE BARA DÄR. Nordman, folkpopbandet som svenskarna älskade. Låten Vandraren blev en enorm hit och frontmannen Håkan Hemlin kastades in i en kändisvärld han tidigare bara kunnat drömma om. Nordman blev snabbt ett av de mest omskrivna banden i svensk press, men inte enbart på grund av deras musik. Håkans drogmissbruk och det som följde i dess spår blev snart en följetong i kvällstidningarna. En del historier var sanna, andra snarare nedtonade. Här berättar Håkan själv om de omständigheter och val som skapat hans turbulenta liv. Adhd:n och kampen mot en rastlöshet som blev honom övermäktig. Om att ena dagen vara luspank och utan mat, för att nästa vara miljonär och kunna köpa vad som helst. Om drogerna och skandalerna, framgångarna och bakslagen. Om sin talang och envishet. Håkan har berättat och Anders har lyssnat, ställt frågor och skrivit. Håkans egen historia kompletteras av ett stort antal intervjuer med människor som var på plats när allt hände. Djupt tragiska och upprörande händelser blandas med komiska, dråpliga och galna historier. Detta är hela historien, ärlig, naken och utan omskrivningar.

Utgivande förlag: Bokfabriken