Författare till yrket

Författare till yrket – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Haruki Murakami

Jämför och hitta det billigaste priset på Författare till yrket innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Författare till yrket är skriven av Haruki Murakami och gavs ut 2017-10-09.

Författare till yrket som bok, ljudbok eller e-bok.
Författare till yrket

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Författare till yrket

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Författare till yrket. Boken är skriven av författaren Haruki Murakami. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Författare till yrket var 2017-10-09.

Originalspråket som Haruki Murakami skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap: skönlitteratur, roman- & prosaförfattare Litterära personer vilket ger den Gz Murakami, Haruki,Gxjz Murakami, Haruki som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Författare till yrket i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 228 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 181 x 143 x 23 mm och den väger så mycket som 330 g. Författare till yrket ISBN är 9789113075624. Författare till yrket är en fristående bok .


Läs Författare till yrket som bok

För dig som vill köpa och läsa Författare till yrket som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Författare till yrket som ljudbok

Vill du lyssna på Författare till yrket som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Författare till yrket som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Författare till yrket som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Författare till yrket som pocket

Författare till yrket finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Författare till yrket med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Författare till yrket med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Författare till yrket
 • Författare: Haruki Murakami
 • Genre: Litteraturvetenskap: skönlitteratur, roman- & prosaförfattare Litterära personer
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2017-10-09
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 228
 • Fysiska dimensioner: 181 x 143 x 23 mm
 • SAB: Gz Murakami, Haruki,Gxjz Murakami, Haruki
 • ISBN: 9789113075624

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Författare till yrket?

Författare till yrket är skriven av författaren Haruki Murakami

När gavs Författare till yrket ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-09.

Var kan jag köpa Författare till yrket?

Vi rekommenderar att du köper Författare till yrket hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När jag får frågor från unga människor undrar de ofta vad som krävs för att bli författare vilken sorts utbildning, vilka erfarenheter. Samma fråga ställs oavsett var i världen jag befinner mig.När jag ser dessa unga människor, som vill ha råd för att lära sig, så kan jag inte bara säga: jag har inte den blekaste. Därför har jag försökt att närma mig frågan för att på så sätt komma på ett bra sätt att besvara den.Här är mitt svar.Haruki Murakami

Utgivande förlag: Norstedts