Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Wolfram Trostek

Jämför och hitta det billigaste priset på Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) är skriven av Wolfram Trostek och gavs ut 2012-08-12.

Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som bok, ljudbok eller e-bok.
Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET). Boken är skriven av författaren Wolfram Trostek. Sanoma Utbildning är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) var 2012-08-12.

Originalspråket som Wolfram Trostek skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 270 x 500 x 23 mm och den väger så mycket som 1560 g. Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) ISBN är 9789152303276. Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) är en fristående bok .


Läs Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som bok

För dig som vill köpa och läsa Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som ljudbok

Vill du lyssna på Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) som pocket

Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET)
 • Författare: Wolfram Trostek
 • Genre:
 • Förlag: Sanoma Utbildning
 • Utgivningsdatum: 2012-08-12
 • Pris:
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 270 x 500 x 23 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152303276

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET)?

Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) är skriven av författaren Wolfram Trostek

När gavs Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-08-12.

Var kan jag köpa Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET)?

Vi rekommenderar att du köper Företagsek.för icke-ekonomer (PAKET) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Alla behöver kunna lite företagsekonomi! Företagsekonomi för icke-ekonomer kräver inga förkunskaper i ämnet. Boken är avsedd för undervisning på grundnivå och kan användas av utbildningsföretag och i Yh-utbildningar eller i samband med annan eftergymnasial utbildning. Denna andra upplaga av Företagsekonomi för icke-ekonomer har fått nya exempel, uppdaterad fakta, och ett nytt utseende. Boken har blivit mycket uppskattad tack vare dess pedagogiska upplägg som kompletteras ytterligare genom det stora antalet övningar och fullständiga lösningsförslag i uppgiftsboken. Företagsekonomi för icke-ekonomer kräver inga förkunskaper i ämnet. Boken är avsedd för undervisning på grundnivå och kan användas av utbildningsföretag och i Yh-utbildningar eller i samband med annan eftergymnasial utbildning. Författare: Wolfram Trostek är civilekonom och lärare. Han har mångårig erfarenhet av undervisning på gymnasieskolan, komvux och från utbildningar för yrkesverksamma, bland annat på Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Utgivande förlag: Sanoma Utbildning