Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oscar Berg

Jämför och hitta det billigaste priset på Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer är skriven av Oscar Berg och gavs ut .

Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som bok, ljudbok eller e-bok.
Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 327

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer. Boken är skriven av författaren Oscar Berg. Gr8 Mountains AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer var .

Originalspråket som Oscar Berg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Ekonomi & ledarskap” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer är det: 9789198841602.


Läs Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som bok

För dig som vill köpa och läsa Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 327 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som ljudbok

Vill du lyssna på Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer som pocket

Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer
  • Författare: Oscar Berg
  • Genre: Ekonomi & ledarskap
  • Förlag: Gr8 Mountains AB
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 327
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841602

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer?

Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer är skriven av författaren Oscar Berg

När gavs Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer?

Vi rekommenderar att du köper Förändringsmotstånd : den ultimata guiden för organisationer och individer hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Förändringsmotstånd uppstår när vi som individer eller organisationer motsätter oss nya initiativ eller förändringar. Ofta på grund av rädsla för det okända, bekvämlighet med nuvarande tillstånd, eller brist på förståelse för fördelarna med förändringarna. Om vi är medvetna om våra motståndsbeteenden kan vi arbeta med att förstå orsakerna bakom dem och åtgärda dem. Kanske behöver vi bli bättre på att kommunicera den aktuella förändringen? Adressera oro och farhågor? Erbjuda stöd och resurser? Eller anpassa förändringen för att göra den mer acceptabel? Oscar Berg synliggör här med underfundig humor mer eller mindre vanliga motståndsbeteenden, såväl organisatoriska som individuella. Genom att förstå och skratta åt dessa beteenden, snarare än att kritisera eller straffa dem, kan vi skapa en mer öppen och stödjande arbetskultur. En arbetskultur där människor känner sig fria att uttrycka sina bekymmer och arbeta tillsammans för att hitta lösningar.

Utgivande förlag: Gr8 Mountains AB