Förändringsledning – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anette Hallin

Jämför och hitta det billigaste priset på Förändringsledning innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Förändringsledning är skriven av Anette Hallin och gavs ut 2019-08-12.

Förändringsledning som bok, ljudbok eller e-bok.
Förändringsledning

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 335

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Förändringsledning

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Förändringsledning. Boken är skriven av författaren Anette Hallin. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Förändringsledning var 2019-08-12.

Originalspråket som Anette Hallin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qbab som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Förändringsledning i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 442 g. Förändringsledning ISBN är 9789144128856. Förändringsledning är en fristående bok .


Läs Förändringsledning som bok

För dig som vill köpa och läsa Förändringsledning som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 335 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Förändringsledning som ljudbok

Vill du lyssna på Förändringsledning som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Förändringsledning som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Förändringsledning som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Förändringsledning som pocket

Förändringsledning finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Förändringsledning med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Förändringsledning med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Förändringsledning
 • Författare: Anette Hallin
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-08-12
 • Pris: 335
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 240
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 15 mm
 • SAB: Qbab
 • ISBN: 9789144128856

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Förändringsledning?

Förändringsledning är skriven av författaren Anette Hallin

När gavs Förändringsledning ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-12.

Var kan jag köpa Förändringsledning?

Vi rekommenderar att du köper Förändringsledning hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Varför går vissa organisationsförändringar bra och andra blir motarbetade inom organisationen och får inte önskad effekt? Nyckeln till framgång stavas förändringsledning. Här är boken för dig som vill få en bredare och djupare förståelse för hur ett genomtänkt arbete med individer kan förbättra resultatet för verksamheter i förändring. Förändringsledning beskriver behovet av förändring och presenterar olika etablerade modeller för hur individer, grupper och organisationer förändras. Därefter går författarna utförligt igenom hur förändringsarbete går till i praktiken.Boken riktar sig till dig som vill förbättra din kunskap och förmåga att på ett planerat och strukturerat sätt stödja människor i en organisation i förändring.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB