Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Carolina Lindberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen är skriven av Carolina Lindberg och gavs ut 2015-09-16.

Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som bok, ljudbok eller e-bok.
Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen. Boken är skriven av författaren Carolina Lindberg. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen var 2015-09-16.

Originalspråket som Carolina Lindberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Föräldrar vilket ger den Vle som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 112 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 6 mm och den väger så mycket som 191 g. Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen ISBN är 9789188099198. Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen är en fristående bok .


Läs Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som bok

För dig som vill köpa och läsa Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som ljudbok

Vill du lyssna på Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen som pocket

Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen
 • Författare: Carolina Lindberg
 • Genre: Föräldrar
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2015-09-16
 • Pris: 249
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 112
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 6 mm
 • SAB: Vle
 • ISBN: 9789188099198

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen?

Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen är skriven av författaren Carolina Lindberg

När gavs Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-16.

Var kan jag köpa Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen?

Vi rekommenderar att du köper Föräldraboken om autismspektrumtillstånd : om att komma vidare efter diagnosen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Har ditt barn nyligen fått någon diagnos inom autismspektrum? I boken Föräldraboken om autismspektrumtillstånd – Om att komma vidare efter diagnosen får du svar på många av de frågor som dyker upp under den första tiden med en ny diagnos. Hur kan du prata om diagnosen med barnet och omgivningen? Hur påverkas familjelivet? Vilka rättigheter finns i skolan och samhället, och vad kan man ställa för krav? Författarna delar frikostigt med sig av sina erfarenheter från habilitering, psykiatri, skola och arbetsliv med mycket kloka tankar och många talande fallbeskrivningar. Om författarnaFörfattare är Carolina Lindberg, pedagog som arbetar med utbildning och handledning för professionella inom AST-området och Malin Valsö, leg. psykolog, som arbetar som skolpsykolog med fokus på främjande och förebyggande arbete.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB