För troende vald : från A till Ö – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan E Wilhelmsson

Jämför och hitta det billigaste priset på För troende vald : från A till Ö innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. För troende vald : från A till Ö är skriven av Håkan E Wilhelmsson och gavs ut 2017-11-13.

För troende vald : från A till Ö som bok, ljudbok eller e-bok.
För troende vald : från A till Ö

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om För troende vald : från A till Ö

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring För troende vald : från A till Ö. Boken är skriven av författaren Håkan E Wilhelmsson. Verbum AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för För troende vald : från A till Ö var 2017-11-13.

Originalspråket som Håkan E Wilhelmsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa För troende vald : från A till Ö i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 146 x 15 mm och den väger så mycket som 369 g. För troende vald : från A till Ö ISBN är 9789152637012. För troende vald : från A till Ö är en del av serien: Pastoralteologi.


Läs För troende vald : från A till Ö som bok

För dig som vill köpa och läsa För troende vald : från A till Ö som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på För troende vald : från A till Ö som ljudbok

Vill du lyssna på För troende vald : från A till Ö som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs För troende vald : från A till Ö som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa För troende vald : från A till Ö som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs För troende vald : från A till Ö som pocket

För troende vald : från A till Ö finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa För troende vald : från A till Ö med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa För troende vald : från A till Ö med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: För troende vald : från A till Ö
 • Författare: Håkan E Wilhelmsson
 • Genre: Religion
 • Förlag: Verbum AB
 • Utgivningsdatum: 2017-11-13
 • Pris: 219
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 180 x 146 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789152637012

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit För troende vald : från A till Ö?

För troende vald : från A till Ö är skriven av författaren Håkan E Wilhelmsson

När gavs För troende vald : från A till Ö ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-11-13.

Var kan jag köpa För troende vald : från A till Ö?

Vi rekommenderar att du köper För troende vald : från A till Ö hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vilket ansvar har en kyrkorådsledamot? Hur leder man ett sammanträde? Varför firar vi pingst? Vilken status har Kyrkoordningen? Som förtroendevald kan frågorna vara många. I den här boken leder Håkan E Wilhelmsson läsaren med varsam och erfaren hand in i uppgiften som förtroendevald. Boken För Troende Vald vänder sig till både nyvalda och mer erfarna medarbetare i kyrkans kyrkoråd, församlingsråd och på andra nivåer. Boken är tänkt som en studie- och uppslagsbok, både enskilt och i grupp. För Troende Vald är ett samarbetsprojekt mellan Verbum, Sensus, Svenska kyrkans arbetsgivarorganisation, Svenska Kyrkans Unga och Kyrkokansliet.

Utgivande förlag: Verbum AB