Folkvandringstid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dick Harrison

Jämför och hitta det billigaste priset på Folkvandringstid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Folkvandringstid är skriven av Dick Harrison och gavs ut 2019-09-16.

Folkvandringstid som bok, ljudbok eller e-bok.
Folkvandringstid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Folkvandringstid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Folkvandringstid. Boken är skriven av författaren Dick Harrison. Ordfront Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Folkvandringstid var 2019-09-16.

Originalspråket som Dick Harrison skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historia: särskilda händelser & ämnen Migration, immigration & emigration vilket ger den K.331 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Folkvandringstid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 413 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 155 x 25 mm och den väger så mycket som 737 g. Folkvandringstid ISBN är 9789177750031. Folkvandringstid är en fristående bok .


Läs Folkvandringstid som bok

För dig som vill köpa och läsa Folkvandringstid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Folkvandringstid som ljudbok

Vill du lyssna på Folkvandringstid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Folkvandringstid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Folkvandringstid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Folkvandringstid som pocket

Folkvandringstid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Folkvandringstid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Folkvandringstid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Folkvandringstid
 • Författare: Dick Harrison
 • Genre: Historia: särskilda händelser & ämnen Migration, immigration & emigration
 • Förlag: Ordfront Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-09-16
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 413
 • Fysiska dimensioner: 230 x 155 x 25 mm
 • SAB: K.331
 • ISBN: 9789177750031

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Folkvandringstid?

Folkvandringstid är skriven av författaren Dick Harrison

När gavs Folkvandringstid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-09-16.

Var kan jag köpa Folkvandringstid?

Vi rekommenderar att du köper Folkvandringstid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Människan har alltid varit i rörelse på flykt eller sökande efter bättre livsförutsättningar. I sin nya bok undersöker Dick Harrison migrationens historia, med fokus på den period som kallas folkvandringstiden. Hur förändrades Europa av de människoflöden som rörde sig över kontinenten? Att förstå rörelsen som definierande för människan är avgörande när vi går in i vad som skulle kunna kallas för en ny folkvandringstid.Dick Harrison är professor i historia vid Lunds universitet och en av Sveriges främsta historiska författare. Han har givit ut ett flertal fackböcker, bland annat “Dala-Demokraten”Själv känner jag mig betydlig klokare efter läsningen, och det är det många som borde bli.”Karsten Thurfjell, Svenska Dagbladet”Ett ämne mitt i tidens stormöga. (…) Som historisk översikt har bo ken stort värde, mest givande är att den vidgar horisonten och ser allt från människans tidigaste fotspår i öknen till dagens män niskosmuggling som olika uttryck för det djupt mänskliga behovet att vandra vidare i sökandet efter ett bättre liv.”Dagens nyheter Folkvandringstid är oerhört rik på fakta och mycket väldokumenterad.”Stora döden som belönades med Augustpriset år 2000, samt flera historiska romaner. Hans senaste böcker är Ett stort lidande har kommit över oss om trettioåriga kriget och Jag har ingen vilja till makt om Tage Erlander.

Utgivande förlag: Ordfront Förlag