Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner

Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rachel Piercey

Jämför och hitta det billigaste priset på Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner är skriven av Rachel Piercey och gavs ut .

Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som bok, ljudbok eller e-bok.
Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner. Boken är skriven av författaren Rachel Piercey. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner var .

Originalspråket som Rachel Piercey skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner är det: 9789180187299.


Läs Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som bok

För dig som vill köpa och läsa Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som ljudbok

Vill du lyssna på Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner som pocket

Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner
  • Författare: Rachel Piercey
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris:
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187299

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner?

Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner är skriven av författaren Rachel Piercey

När gavs Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner?

Vi rekommenderar att du köper Födelsedagskalas i skogen med Björn och hans vänner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Följ med Björn och hans vänner på en underbar upptäcktsfärd i skogen medan de planerar och förbereder ett födelsedagskalas för den stora eken. Upplev årstidernas skiftningar medan djuren skriver och skickar ut inbjudningskort, pyntar skogen och framför en teaterpjäs. På varje uppslag finns förtjusande och detaljrika illustrationer med massor att leta efter och upptäcka: djur, blommor, växter och andra spännande saker.

Utgivande förlag: Lind & Co