Flora Leas hemliga bok – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Patti Callahan Henry

Jämför och hitta det billigaste priset på Flora Leas hemliga bok innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flora Leas hemliga bok är skriven av Patti Callahan Henry och gavs ut .

Flora Leas hemliga bok som bok, ljudbok eller e-bok.
Flora Leas hemliga bok

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Flora Leas hemliga bok

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flora Leas hemliga bok. Boken är skriven av författaren Patti Callahan Henry. Pia & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flora Leas hemliga bok var .

Originalspråket som Patti Callahan Henry skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Flora Leas hemliga bok är det: 9789198850307.


Läs Flora Leas hemliga bok som bok

För dig som vill köpa och läsa Flora Leas hemliga bok som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flora Leas hemliga bok som ljudbok

Vill du lyssna på Flora Leas hemliga bok som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Flora Leas hemliga bok som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flora Leas hemliga bok som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flora Leas hemliga bok som pocket

Flora Leas hemliga bok finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flora Leas hemliga bok med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flora Leas hemliga bok med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Flora Leas hemliga bok
  • Författare: Patti Callahan Henry
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Pia & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198850307

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flora Leas hemliga bok?

Flora Leas hemliga bok är skriven av författaren Patti Callahan Henry

När gavs Flora Leas hemliga bok ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Flora Leas hemliga bok?

Vi rekommenderar att du köper Flora Leas hemliga bok hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

NÄR BOMBERNA FALLER över London 1939 evakueras fjortonåriga Hazel och hennes femåriga syster Flora till en by i Oxfordshire. De får bo med den vänliga Bridie och hennes tonårsson Harry i en liten stuga vid floden, och dagarna fylls av äventyr och utflykter. När Floras hemlängtan tar över berättar Hazel sagor för henne om Viskande skogen, och Themsen förvandlas till Stjärnfloden. Den magiska världen är systrarnas egen hemlighet. Men en dag försvinner Flora, vid en utflykt på flodbanken. Hazels värld faller samman och hon klandrar sig själv. Hon svär på att aldrig sätta sin fot i Oxfordshire igen, och den spirande kärleken till Harry får ett tvärt slut. Tjugo år senare arbetar Hazel på ett antikvariat i London, hennes charmige pojkvän har friat, och det känns som om hon äntligen fått ordning på sitt liv. Allt vänds upp och ned när antikvariatet en dag får in en illustrerad bok: Viskande skogen och Stjärnfloden. Hazel har aldrig berättat för en själ om fantasivärlden hon skapade till Flora. Kan boken vara ett tecken på att systern fortfarande lever, efter alla år? <i>Flora Leas hemliga bok</i> är en varm roman om systerskap och förlorad kärlek, med ljuvliga miljöer, ovanligt levande språk och dessutom en oväntad twist. PATTI CALLAHAN HENRY är en prisbelönt amerikansk författare. <i>Flora Leas hemliga bok</i> är hennes sextonde roman. Henry bor i Mountain Brook, Alabama.

Utgivande förlag: Pia & Co