Flippa bollen, Linnéa! – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anja Gatu

Jämför och hitta det billigaste priset på Flippa bollen, Linnéa! innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flippa bollen, Linnéa! är skriven av Anja Gatu och gavs ut 2019-03-18.

Flippa bollen, Linnéa! som bok, ljudbok eller e-bok.
Flippa bollen, Linnéa!

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 134

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flippa bollen, Linnéa!

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flippa bollen, Linnéa!. Boken är skriven av författaren Anja Gatu. Olika Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flippa bollen, Linnéa! var 2019-03-18.

Originalspråket som Anja Gatu skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Idrottsberättelser vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Flippa bollen, Linnéa! i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 86 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 311 g. Flippa bollen, Linnéa! ISBN är 9789188613479. Flippa bollen, Linnéa! är en del av serien: Bandystjärnor.


Läs Flippa bollen, Linnéa! som bok

För dig som vill köpa och läsa Flippa bollen, Linnéa! som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 134 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flippa bollen, Linnéa! som ljudbok

Vill du lyssna på Flippa bollen, Linnéa! som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flippa bollen, Linnéa! som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flippa bollen, Linnéa! som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flippa bollen, Linnéa! som pocket

Flippa bollen, Linnéa! finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flippa bollen, Linnéa! med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flippa bollen, Linnéa! med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flippa bollen, Linnéa!
 • Författare: Anja Gatu
 • Genre: Idrottsberättelser
 • Förlag: Olika Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-03-18
 • Pris: 134
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 86
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789188613479

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flippa bollen, Linnéa!?

Flippa bollen, Linnéa! är skriven av författaren Anja Gatu

När gavs Flippa bollen, Linnéa! ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-18.

Var kan jag köpa Flippa bollen, Linnéa!?

Vi rekommenderar att du köper Flippa bollen, Linnéa! hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Äntligen bandysäsong! Linnéa och Julia förbereder sig för den stora Extecupen och tränar på idrottsplatsen varje kväll, även när det är kolmörkt ute. Sent en kväll på väg hem ser de något som rör sig i Ödehuset. Vad var det? Hur ska de våga gå förbi där varje kväll nu när bandysäsongen har börjat?Staffan Engstrand, BTJOLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre! Berättelsen tar främst fasta på glädjemomenten i och kring bandyn, och hur den får hela Ljusdal att leva upp. Här är det klubbkänslan som är viktig. Ett olyckligt slumpskott mot kansliets fönsterruta blir dock ett orosmoment för Linnéa att reda ut med Ali. Väl berättat om rädsla för mörker, spökhus, kamratskap, träning och lek. Sagt om boken:  

Utgivande förlag: Olika Förlag