Flickorna på Englandsbåten – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lone Theils

Jämför och hitta det billigaste priset på Flickorna på Englandsbåten innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flickorna på Englandsbåten är skriven av Lone Theils och gavs ut 2017-06-15.

Flickorna på Englandsbåten som bok, ljudbok eller e-bok.
Flickorna på Englandsbåten

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flickorna på Englandsbåten

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flickorna på Englandsbåten. Boken är skriven av författaren Lone Theils. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flickorna på Englandsbåten var 2017-06-15.

Originalspråket som Lone Theils skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Flickorna på Englandsbåten i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 358 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 24 mm och den väger så mycket som 195 g. Flickorna på Englandsbåten ISBN är 9789113079363. Flickorna på Englandsbåten är en del av serien: Nora Sand (del 1).


Läs Flickorna på Englandsbåten som bok

För dig som vill köpa och läsa Flickorna på Englandsbåten som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flickorna på Englandsbåten som ljudbok

Vill du lyssna på Flickorna på Englandsbåten som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flickorna på Englandsbåten som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flickorna på Englandsbåten som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flickorna på Englandsbåten som pocket

Flickorna på Englandsbåten finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flickorna på Englandsbåten med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flickorna på Englandsbåten med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flickorna på Englandsbåten
 • Författare: Lone Theils
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2017-06-15
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 358
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 24 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789113079363

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flickorna på Englandsbåten?

Flickorna på Englandsbåten är skriven av författaren Lone Theils

När gavs Flickorna på Englandsbåten ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-15.

Var kan jag köpa Flickorna på Englandsbåten?

Vi rekommenderar att du köper Flickorna på Englandsbåten hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Flickorna på Englandsbåten är en snabb thriller som utspelar sig i både Danmark och Storbritannien. Här blandas skandinavisk noir med traditionell brittisk deckare. Den utspelar sig i ett modernt, globalt samhälle och introducerar en hjältinna som lyckas vara både händig, självständig och sårbar. Möt Nora Sand – en okonstlad och driven, kickboxande Londonbaserad utrikeskorrespondent för den danska tidningen Globalt.En mystisk resväska leder Nora in på ett gammalt fall då två danska flickor försvann spårlöst från en Englandsbåt 1985, och en brutal seriemördare som avtjänar ett livstidsstraff på det ökända fängelset Wolf Hall i England.Den spännande och allt mer obehagliga deckarhistorien balanseras av den lättsammare sidoberättelsen om Noras spirande förälskelse med en gammal skolkamrat, Andreas, som plötsligt dyker upp i hennes liv igen.Lone Theils imponerande debutdeckare, den första boken i serien om Nora Sand, har rosats av den danska pressen och säljs nu över hela världen.

Utgivande förlag: Norstedts