Flickan som vandrade i öknen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Vénus Khoury-Ghata

Jämför och hitta det billigaste priset på Flickan som vandrade i öknen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flickan som vandrade i öknen är skriven av Vénus Khoury-Ghata och gavs ut 2014-04-17.

Flickan som vandrade i öknen som bok, ljudbok eller e-bok.
Flickan som vandrade i öknen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 152

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flickan som vandrade i öknen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flickan som vandrade i öknen. Boken är skriven av författaren Vénus Khoury-Ghata. Elisabeth Grate Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flickan som vandrade i öknen var 2014-04-17.

Originalspråket som Vénus Khoury-Ghata skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Flickan som vandrade i öknen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 151 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 122 x 11 mm och den väger så mycket som 220 g. Flickan som vandrade i öknen ISBN är 9789186497347. Flickan som vandrade i öknen är en fristående bok .


Läs Flickan som vandrade i öknen som bok

För dig som vill köpa och läsa Flickan som vandrade i öknen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 152 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flickan som vandrade i öknen som ljudbok

Vill du lyssna på Flickan som vandrade i öknen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flickan som vandrade i öknen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flickan som vandrade i öknen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flickan som vandrade i öknen som pocket

Flickan som vandrade i öknen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flickan som vandrade i öknen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flickan som vandrade i öknen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flickan som vandrade i öknen
 • Författare: Vénus Khoury-Ghata
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Elisabeth Grate Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2014-04-17
 • Pris: 152
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 151
 • Fysiska dimensioner: 200 x 122 x 11 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789186497347

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flickan som vandrade i öknen?

Flickan som vandrade i öknen är skriven av författaren Vénus Khoury-Ghata

När gavs Flickan som vandrade i öknen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-04-17.

Var kan jag köpa Flickan som vandrade i öknen?

Vi rekommenderar att du köper Flickan som vandrade i öknen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När ljuset en dag tänds i gården på andra sidan floden rullas en mörk historia upp om de två systrarna Mathilde och Zorah och deras rivalitet om den uppburne författaren som båda älskade. Boken är tillägnad Torgny Lindgren, vars Augustvinnande roman Hummelhonung (1995) inspirerade Khoury-Ghata att berätta denna historia.Vénus Khoury-Ghata, född 1937 i Libanon, är sedan snart fyrtio år bosatt i Paris. I sitt författarskap förenar hon sin kärlek till den arabiska kulturen med en starkt personlig behandling av det franska språket. Khoury-Ghata har gett ut ett tjugotal romaner och lika många diktsamlingar för vilka hon har tilldelats en rad priser, bland andra Franska akademiens Stora poesipris 2009 och det prestigefyllda franska Goncourt-priset för poesi 2011. Khoury-Ghata är också en hängiven översättare av samtida arabisk poesi till franska.”Vénus Khoury-Ghatas roman är en magisk pärla. (…) Hennes språk är säreget, i prosan finns också en stor dos poesi och enskilda meningar kan se ut som fint slipade diamanter. Hos Vénus Khoury-Ghata finner man ett författarskap av högsta kvalitet.”Bloggen Occident

Utgivande förlag: Elisabeth Grate Bokförlag