Flickan med läderkängorna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Åke Axelsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Flickan med läderkängorna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flickan med läderkängorna är skriven av Åke Axelsson och gavs ut 2011-09-08.

Flickan med läderkängorna som bok, ljudbok eller e-bok.
Flickan med läderkängorna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flickan med läderkängorna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flickan med läderkängorna. Boken är skriven av författaren Åke Axelsson. Isaberg förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flickan med läderkängorna var 2011-09-08.

Originalspråket som Åke Axelsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Flickan med läderkängorna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 312 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som 480 g. Flickan med läderkängorna ISBN är 9789176948378. Flickan med läderkängorna är en fristående bok .


Läs Flickan med läderkängorna som bok

För dig som vill köpa och läsa Flickan med läderkängorna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flickan med läderkängorna som ljudbok

Vill du lyssna på Flickan med läderkängorna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flickan med läderkängorna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flickan med läderkängorna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flickan med läderkängorna som pocket

Flickan med läderkängorna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flickan med läderkängorna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flickan med läderkängorna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flickan med läderkängorna
 • Författare: Åke Axelsson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Isaberg förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-09-08
 • Pris: 209
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 312
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789176948378

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flickan med läderkängorna?

Flickan med läderkängorna är skriven av författaren Åke Axelsson

När gavs Flickan med läderkängorna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-08.

Var kan jag köpa Flickan med läderkängorna?

Vi rekommenderar att du köper Flickan med läderkängorna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Under en tillfällig anställning i en affär blir Erika attackerad av en knivbeväpnad person som kräver betalning för “beskydd” . Erika som har tävlat i olika kampsporter har inga problem med attoskadliggöra mannen. Har maffian kommit till Umeå? Erika kidnappas, men lyckas fly ochblir till stor hjälp för de rutinerade umepoliserna Fahlén och Hamberg och deras unge kollega Björn Larsson i utredningsarbetet.Åke Axelsson polisromaner är initierade och trovärdiga. Hans intresseför den lilla människan och den lilla händelsen, som ibland fårdramatiska och ödesdigra konsekvenser, lyser igenom.”Det finns en (…) svensk deckarförfattare som nog är det närmaste man kankomma (Leif G W) Persson i dennes lugn och saklighet” … ” … dessa tre deckare*) – som nog bör läsas kronologiskt – hör till det bästa jag läst i genren’svenska deckare’.””Mästerverk.” (om Axelssons andra bok En man steg av bussen).Stig Larsson, DN*) En grönsakshandlares död, En man steg av bussen, En sten för Anders F.

Utgivande förlag: Isaberg förlag