Flickan i röret – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Englund Hjalmarsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Flickan i röret innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flickan i röret är skriven av Helena Englund Hjalmarsson och gavs ut 2014-07-01.

Flickan i röret som bok, ljudbok eller e-bok.
Flickan i röret

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 178

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Flickan i röret

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flickan i röret. Boken är skriven av författaren Helena Englund Hjalmarsson. Prodicta förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flickan i röret var 2014-07-01.

Originalspråket som Helena Englund Hjalmarsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Flickan i röret i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 27 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 269 x 207 x 10 mm och den väger så mycket som 349 g. Flickan i röret ISBN är 9789198125016. Flickan i röret är en fristående bok .


Läs Flickan i röret som bok

För dig som vill köpa och läsa Flickan i röret som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 178 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flickan i röret som ljudbok

Vill du lyssna på Flickan i röret som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Flickan i röret som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flickan i röret som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flickan i röret som pocket

Flickan i röret finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flickan i röret med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flickan i röret med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Flickan i röret
 • Författare: Helena Englund Hjalmarsson
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Prodicta förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-07-01
 • Pris: 178
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 27
 • Fysiska dimensioner: 269 x 207 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789198125016

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flickan i röret?

Flickan i röret är skriven av författaren Helena Englund Hjalmarsson

När gavs Flickan i röret ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-07-01.

Var kan jag köpa Flickan i röret?

Vi rekommenderar att du köper Flickan i röret hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

?Mamma! Pappa! Varifrån kommer jag? Hur blev jag till?? De flesta föräldrar bävar lite inför den frågan. Oftast kan de dock ta hjälp av beprövade fraser eller fina bilderböcker för att stilla barnets nyfikenhet. Men idag har allt fler barn kommit till på andra sätt än naturlig befruktning som inte är lika väl beskrivna i litteraturen, och oss veterligen finns det ingen bok idag som handlar om provrörsbefruktning. Därför har vi skrivit Flickan i röret – en bilderbok för barn 4-9 år som har frågor eller bara läslust.Flickan i röret vänder sig alltså till barn i åldern 4-9. Den ska på ett lekfullt sätt ge svar på frågan hur ett barn kan bli till, utan att göra anspråk på att vara heltäckande eller exakt. Illustrationerna i färg skildrar det lilla äggets tillvaro.Vi som har skrivit och illustrerat boken är etablerade författare och illustratörer. Helena Englund Hjalmarsson har tidigare skrivit Tillgängliga webbplaster i praktiken, Klarspråk på nätet, som blivit översatt till danska, samt Meganyttig trio. Karin Guldbrand har tidigare gett ut Företagets skrivhandbok, Klarspråk på nätet och Meganyttig trio. Och Solveig Hellmark, vår fantastiska illustratör har tidigare illustrerat många böcker för barn, bland annat Den svarta ejderungen, av Catharina Ingelman-Sundberg, En varghund i familjen, av Inger Wikström-Lindgren, Den lilla gröna, av Eva Robild, Vem har spillt här? Av Maria Söderberg. Dessutom har hon skrivit och illustrerat Titta det växer, som också blivit översatt till norska.

Utgivande förlag: Prodicta förlag