Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christiane Gunzi

Jämför och hitta det billigaste priset på Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta är skriven av Christiane Gunzi och gavs ut 2021-07-19.

Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som bok, ljudbok eller e-bok.
Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 51

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta. Boken är skriven av författaren Christiane Gunzi. Tukan Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta var 2021-07-19.

Originalspråket som Christiane Gunzi skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du är ute efter ISBN-numret för Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta är det: 9789179855109.


Läs Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som bok

För dig som vill köpa och läsa Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 51 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som ljudbok

Vill du lyssna på Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta som pocket

Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta
  • Författare: Christiane Gunzi
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Utgivningsdatum: 2021-07-19
  • Pris: 51
  • Format: Häftad
  • ISBN: 9789179855109

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta?

Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta är skriven av författaren Christiane Gunzi

När gavs Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-07-19.

Var kan jag köpa Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta?

Vi rekommenderar att du köper Flaggor : klistermärkesbok med väggkarta hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Upptäck flaggornas spännande värld! Flaggorna är ordnade världsdel för världsdel, och dessutom finns det en jättestor väggkarta som visar hela världen, alla länders flaggor och alla huvudstäder. En bra introduktion till världsdelar, länder, huvudstäder och flaggor i hela världen. Ger värdefulla kunskaper om geografi. Fler än 400 klistermärken.

Utgivande förlag: Tukan Förlag