Fjärilen från Rovaniemi – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mika Ihanus

Jämför och hitta det billigaste priset på Fjärilen från Rovaniemi innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fjärilen från Rovaniemi är skriven av Mika Ihanus och gavs ut 2019-10-01.

Fjärilen från Rovaniemi som bok, ljudbok eller e-bok.
Fjärilen från Rovaniemi

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Fjärilen från Rovaniemi

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fjärilen från Rovaniemi. Boken är skriven av författaren Mika Ihanus. Kikkuli Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fjärilen från Rovaniemi var 2019-10-01.

Originalspråket som Mika Ihanus skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Lz Ihanus, Mika som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fjärilen från Rovaniemi i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 210 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 150 x 23 mm och den väger så mycket som 409 g. Fjärilen från Rovaniemi ISBN är 9789188195678. Fjärilen från Rovaniemi är en fristående bok .


Läs Fjärilen från Rovaniemi som bok

För dig som vill köpa och läsa Fjärilen från Rovaniemi som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fjärilen från Rovaniemi som ljudbok

Vill du lyssna på Fjärilen från Rovaniemi som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Fjärilen från Rovaniemi som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fjärilen från Rovaniemi som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fjärilen från Rovaniemi som pocket

Fjärilen från Rovaniemi finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fjärilen från Rovaniemi med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fjärilen från Rovaniemi med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fjärilen från Rovaniemi
 • Författare: Mika Ihanus
 • Genre:
 • Förlag: Kikkuli Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-10-01
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 210
 • Fysiska dimensioner: 210 x 150 x 23 mm
 • SAB: Lz Ihanus, Mika
 • ISBN: 9789188195678

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fjärilen från Rovaniemi?

Fjärilen från Rovaniemi är skriven av författaren Mika Ihanus

När gavs Fjärilen från Rovaniemi ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-01.

Var kan jag köpa Fjärilen från Rovaniemi?

Vi rekommenderar att du köper Fjärilen från Rovaniemi hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

“Fjärilen från Rovaniemi” är en biografi skriven av debutanten Mika Ihanus som lever med en cp-skada. Med ett poetiskt språk låter han huvudpersonen Petri Mattila gestaltas i scener och minnen från hans barndom till vuxen ålder. När jag föddes blev världen isblå, och ett annat barn dog. Det var drömmarna som mamma och pappa aldrig fick. När jag föddes skrev tiden ett nytt datum i almanackan. Ett datum som aldrig någonsin funnits. Och vägarna bytte riktning. Men jag är långtifrån ensam. Jag har valt att sätta ord på mina minnen. “Jag k…an pr…ata men det går långsamt … Jag behöver bara tid … på mig”, säger Petri som blir varm av kroppens spända muskler. “Där ser ni hur svårt det är att förstå.” “Förstår du vad han säger du som är hans pappa?”, frågar mannen och håller en penna mellan fingrarna och lutar sig bak. “Om jag säger såhär … han är ju handikappad som man säger”, säger pappan som sjunker ihop med kroppen. “Ja, men”, säger mannen och fortsätter. “Du talar väl med din son?” Pappan hostar och får röda kinder. “Min fru vet bättre. Fråga henne.” Ihanus smått kärva språk låter Petri förmedla sina känslor och kommentera den omgivande vuxenvärlden. Samtidigt finns det hos författaren en övertygande poetisk ton som visar något av Petris inre liv. Det är onekligen en annorlunda bok som lika mycket förmedlar utsatthet som överlevnadskraft. Publiceras i BTJ-häftet nr 24, 2019. Lektör Ingvar Engvén

Utgivande förlag: Kikkuli Förlag