Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Per Åke Nilsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen är skriven av Per Åke Nilsson och gavs ut 2010-03-01.

Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som bok, ljudbok eller e-bok.
Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen. Boken är skriven av författaren Per Åke Nilsson. Hammerdal Förlag &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen var 2010-03-01.

Originalspråket som Per Åke Nilsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Ncccz Åre,Qm-c:k som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 102 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 164 x 7 mm och den väger så mycket som 300 g. Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen ISBN är 9789197657433. Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen är en fristående bok .


Läs Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som bok

För dig som vill köpa och läsa Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som ljudbok

Vill du lyssna på Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen som pocket

Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen
 • Författare: Per Åke Nilsson
 • Genre:
 • Förlag: Hammerdal Förlag &amp
 • Utgivningsdatum: 2010-03-01
 • Pris: 159
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 102
 • Fysiska dimensioner: 240 x 164 x 7 mm
 • SAB: Ncccz Åre,Qm-c:k
 • ISBN: 9789197657433

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen?

Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen är skriven av författaren Per Åke Nilsson

När gavs Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-03-01.

Var kan jag köpa Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen?

Vi rekommenderar att du köper Fjällturismens historia : en studie av utvecklingen i Åredalen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Boken behandlar Åredalens turismutveckling med Åres framträdande position inom svensk fjällturism, delvis beroende på Åreskutan. Höjdskillnaden på över 1000 m mitt i samhället är en grundförutsättning för Åre denna särställning Boken ger inblickar i det tidiga resande i Sverige som föregick den egentliga turismens genombrott på 1800-talet. Den beskriver hur människorna i Åredalen blev påverkade av turisterna och deras seder och vanor och hur barnen i de bondgårdar, där man hyrde ut till turister, blev vänner för livet med turisternas barn, särskilt när turisterna kom tillbaka år efter år. Vidare beskrivs hur livsstilar, konflikter och kulturmöten inträffar i Åre under de drygt hundra år som har gått sedan järnvägen invigdes 1882 i byn. En studie av byn ger en rapsodi av vad som kan inträffa på en turistort av rang. Men det ger också en inblick i hur en turistdestination växer fram, utvecklas och formas med maktkamp och kreativitet i skön förening.

Utgivande förlag: Hammerdal Förlag &amp