Fjällflora – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bo Mossberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Fjällflora innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fjällflora är skriven av Bo Mossberg och gavs ut 2008-05-01.

Fjällflora som bok, ljudbok eller e-bok.
Fjällflora

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fjällflora

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fjällflora. Boken är skriven av författaren Bo Mossberg. Wahlström &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fjällflora var 2008-05-01.

Originalspråket som Bo Mossberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Uf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Fjällflora i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 288 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 195 x 133 x 16 mm och den väger så mycket som 400 g. Fjällflora ISBN är 9789146218272. Fjällflora är en fristående bok .


Läs Fjällflora som bok

För dig som vill köpa och läsa Fjällflora som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fjällflora som ljudbok

Vill du lyssna på Fjällflora som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fjällflora som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fjällflora som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fjällflora som pocket

Fjällflora finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fjällflora med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fjällflora med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fjällflora
 • Författare: Bo Mossberg
 • Genre:
 • Förlag: Wahlström &amp
 • Utgivningsdatum: 2008-05-01
 • Pris: 239
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 288
 • Fysiska dimensioner: 195 x 133 x 16 mm
 • SAB: Uf
 • ISBN: 9789146218272

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fjällflora?

Fjällflora är skriven av författaren Bo Mossberg

När gavs Fjällflora ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2008-05-01.

Var kan jag köpa Fjällflora?

Vi rekommenderar att du köper Fjällflora hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Brunkullornas vaniljdoftande klotblommor lyser som röda signalljus på den kalkrika fjällängen. Vita mattor av fjällsippor breder ut sig på heden. Myrar, björkskog, kalfjäll och videsnår. Upptäck fjällvärldens rikedom med Bo Mossberg och Lennart Stenbergs Fjällflora, det botaniska radarparet bakom det hyllade standardverket Den nya nordiska floran som sålt i över 200 000 exemplar.Bo Mossberg och Lennart Stenbergs Fjällflora är den mest gedigna som hittills utkommit i Sverige och vänder sig till alla som vill veta mer om fjällvärldens storslagna natur och sköra växtlighet. Den tar upp över 800 växter och omfattar samtliga fjällväxande arter i Sverige, Norge, Finland och på Svalbard. Växterna beskrivs i vackra detaljrika akvareller och presenteras i överskådlig systematisk ordning.Fjällflora är en oundgänglig fälthandbok, lätt att ha med sig på fjällturen, fin att bläddra i hemmavid.

Utgivande förlag: Wahlström &amp