Fjällbyn Åkersjön med omnejd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ambjörn Sandler

Jämför och hitta det billigaste priset på Fjällbyn Åkersjön med omnejd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Fjällbyn Åkersjön med omnejd är skriven av Ambjörn Sandler och gavs ut 2017-10-16.

Fjällbyn Åkersjön med omnejd som bok, ljudbok eller e-bok.
Fjällbyn Åkersjön med omnejd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Fjällbyn Åkersjön med omnejd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Fjällbyn Åkersjön med omnejd. Boken är skriven av författaren Ambjörn Sandler. Jengel Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Fjällbyn Åkersjön med omnejd var 2017-10-16.

Originalspråket som Ambjörn Sandler skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Fjällbyn Åkersjön med omnejd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 248 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 136 x 13 mm och den väger så mycket som 357 g. Fjällbyn Åkersjön med omnejd ISBN är 9789187309762. Fjällbyn Åkersjön med omnejd är en fristående bok .


Läs Fjällbyn Åkersjön med omnejd som bok

För dig som vill köpa och läsa Fjällbyn Åkersjön med omnejd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Fjällbyn Åkersjön med omnejd som ljudbok

Vill du lyssna på Fjällbyn Åkersjön med omnejd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Fjällbyn Åkersjön med omnejd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Fjällbyn Åkersjön med omnejd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Fjällbyn Åkersjön med omnejd som pocket

Fjällbyn Åkersjön med omnejd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Fjällbyn Åkersjön med omnejd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Fjällbyn Åkersjön med omnejd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Fjällbyn Åkersjön med omnejd
 • Författare: Ambjörn Sandler
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Jengel Förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-10-16
 • Pris: 119
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 248
 • Fysiska dimensioner: 210 x 136 x 13 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187309762

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Fjällbyn Åkersjön med omnejd?

Fjällbyn Åkersjön med omnejd är skriven av författaren Ambjörn Sandler

När gavs Fjällbyn Åkersjön med omnejd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-10-16.

Var kan jag köpa Fjällbyn Åkersjön med omnejd?

Vi rekommenderar att du köper Fjällbyn Åkersjön med omnejd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sedan 1968 har jag och min familj ofta vistats i Åkersjön. Re-dan från början befann vi oss i bygdens grepp. Skälen därtill är många. Bygdens historia, natur, möjligheter och inte minst personer vi mött och lärt känna. På senare tid har jag börjat sortera intryck och dokumentation och funnit att jag vill skriva om vissa av dem. Mest för att ge dem, som är av intresserade av bygden, en beskrivning av den utifrån min horisont.Även om jag skriver om byn Åkersjön är jag övertygad om att det mesta också skulle kunna gälla för flera andra glesbygder i det fjällnära området eller annorstädes.Så, bäste läsare, håll till godo med min skildring av Åkersjön, den lilla fjällbyn i nordvästra Jämtland.Ambjörn Sandler

Utgivande förlag: Jengel Förlag